OPROEP: OUD LEDEN GEZOCHT Jeugd- en jongerenkoor Jericho/Joyim geeft reünieconcert

Ruim 40 jaar geleden werd jeugdkoor Jericho opgericht door Ad Verhappen. Ze repeteerden in de voormalige Maria Magdalenakerk en verzorgen daar ook de zang tijdens de zaterdagavondmis. Het koor in Braakhuizen-Noord groeide zó goed, dat de groep werd opgesplitst in ‘jeugd’ en ‘jongeren’. Zo is ‘Joyim’ ontstaan. (=Joy in music).
                  
08-02-2019, 12:10
Joyim is heden ten dage nog steeds actief in Geldrop. Inmiddels geen kerkkoor meer, maar een jongerenzanggroep, zoals zij zichzelf noemen. Helaas niet meer met de 50 leden van vroeger, uit Geldrop en omgeving, maar nog zéker net zo enthousiast. Oud leden gezocht U kunt zich voorstellen dat er in 40 jaar veel mensen lid zijn geweest van Jericho en/of Joyim. In de archieven zijn er ruim 120 namen terug gevonden, maar er ontbreekt nog zeker 15 jaar aan gegevens. In die tijd waren computers nog niet zo gebruikelijk en ging alles nog ‘met de hand’. Dus om zoveel mogelijk oud-leden te bereiken, moet Joyim het hebben van mond-tot-mondreclame. Kent u iemand die lid is geweest of bent u zelf lid geweest? Dan komt Joyim graag in contact. Voor meer info, mail naar daboog@hotmail.com of via Facebook, zoeken naar Joyim Geldrop. Reünie concert Zaterdagavond 23 maart, 20.00 uur, geeft Joyim een reünie concert in wijkcentrum de Dreef. Het zou geweldig zijn om samen met zoveel mogelijk oud-leden een aantal nummers in te studeren en te presenteren aan het publiek. Al ruim 30 personen hebben zich hiervoor aangemeld, maar er is nog plek voor veel meer enthousiaste mensen. Maar zonder publiek geen optreden, dus als u zin heeft in een muzikale avond, noteer de datum dan alvast in uw agenda. Op de website www.joyim.nl zal binnenkort meer informatie te vinden zijn.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Harrie van den Bogaard verlaat De Nieuwe Linde

Directeur Harrie van den Bogaard van Kindcentrum De Nieuwe Linde in Nuenen neemt afscheid van het onderwijs en gaat met pensioen. Na 44 jaar bij stichting Eenbes Onderwijs gewerkt te hebben, is het tijd om andere dingen te gaan doen.

Blokje Om

Straatnamen

De nieuwste editie van De Nuenense Krant online

INFORMATIERUBRIEK 'VAN EN VOOR DE GEMEENTE'

Prachtige opbrengst koek & zopie Nationale Ouderendag Nuenen

Bezoekers van Jan Linders werden afgelopen zaterdag 2 februari door de comitéleden Nationale Ouderendag Nuenen verleid tot een kop chocolademelk en plak koek, in ruil voor een kleine bijdrage. Met de kou en natte sneeuw was dat voor velen een welkome traktatie. De eerste actie van het Goed Doel 2019 van het Jan Lindersfonds is daarmee geslaagd!