Prachtige opbrengst koek & zopie Nationale Ouderendag Nuenen

Bezoekers van Jan Linders werden afgelopen zaterdag 2 februari door de comitéleden Nationale Ouderendag Nuenen verleid tot een kop chocolademelk en plak koek, in ruil voor een kleine bijdrage. Met de kou en natte sneeuw was dat voor velen een welkome traktatie. De eerste actie van het Goed Doel 2019 van het Jan Lindersfonds is daarmee geslaagd!
                  
05-02-2019, 09:48
Want wát een warme reacties hebben we gehad en een toffe eerste opbrengst: maar liefst € 211,50. Bovendien verdubbelt Jan Linders dit jaar de opbrengst van alle activiteiten in de winkel. Een mooie start om ook dit jaar weer wensen van oudere Nuenenaren te kunnen vervullen. Dus Nuenen, heel erg bedankt. Het komend jaar zult u ons vaker in de winkel vinden met een ludieke actie. Allereerst in april. Blijf ons dus volgen en denk alvast eens aan een wens die u voor uzelf of een ouder iemand in uw naaste omgeving zou kunnen insturen. Meer informatie en foto’s zijn te vinden op de Facebookpagina www.facebook.com/nationaleouderendagnuenen.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Drukke voorleesochtenden in Bibliotheek Dommeldal

Deze voorleesochtenden (soms met een ontbijtje erbij) worden jaarlijks georganiseerd door Bibliotheek Dommeldal tijdens de Nationale Voorleesdagen, altijd in januari. Ook in Nuenen werden peuters meegenomen in het verhaal ‘Een huis voor Harry’.

Het doek valt voor DA Drogisterij Noordveld in het Kernkwartier

Geschrokken wordt er gereageerd wanneer het bericht bekend wordt dat DA Drogisterij Noordveld gaat stoppen. Men is het er al heel snel over eens dat de grote deskundigheid die je daar elke keer ervaarde, enorm gemist zal gaan worden. Er werd (en wordt natuurlijk nu nog) met je meegedacht en je kreeg altijd een heel goed advies. Dat kan nog steeds tot eind mei. Daarna gaat de deur definitief op slot.

Siem Huijberts 600e EMK lid

RKGSV wint van hoogvlieger Brandevoort

Op een moeilijk bespeelbaar veld was het RKGSV dat afgelopen weekend aan het langste eind trok. Het bleek de middag van aanvoerder Tim van Berlo te zijn, die er met twee doelpunten voor zorgde dat Brandevoort over de knie werd gelegd.

Drie keer de 1e prijs voor DéDé Dance

Afgelopen zondag, 3 februari, sleepten de 3 Démoteams van DéDé Dance 3 maal de 1e prijs binnen tijdens de danswedstrijd Shell We Dance Event in ‘Theater De Speeldoos’ in Vught.

Gedichtendag als verkenning van thema Vrijheid

De eerste dag van de poëzieweek, donderdag 31 januari, Gedichtendag, begon met een poëziepresentatie in het Nuenens College. Daar waren naast de vijf leden van het Dichterscollectief Nuenen ook dichters uit Son en Eindhoven aanwezig die uit eigen werk voordroegen.