De nieuwste editie van De Nuenense Krant online!

Vanaf deze week verschijnt De Nuenense Krant op woensdag. Dat betekent verspreiding op woensdag en/of donderdag door onze bezorgers. Online zal de krant al op dinsdagavond te lezen zijn via www.denuenensekrant.nl.
                  
08-01-2019, 17:51
Lees de editie van deze week bij kop Edities.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Ondernemersprijs Nuenen 2018 voor Bart de Groof

Op het jaarlijks OCN-nieuwjaarsgala in de Collse Hoeve, is Bart de Groof ( 41 jaar) afgelopen maandag uitgeroepen tot ondernemer van het jaar 2018. Bart is architect en eigenaar van Tenback de Groof architectuur & ontwikkeling in Nuenen. Nog niet zo lang geleden hebben ze hun 12 ½ jarig bestaan gevierd. Zijn strategisch inzicht, passie en maatschappelijke betrokkenheid zijn maar een paar van de eigenschappen, die hebben bijgedragen om juist voor hem te kiezen.

Nuenense ToerClub fietste het nieuwe jaar in

ToerClub Nuenen is het nieuwe jaar traditioneel gestart met de jaarlijkse snerttocht. Op Drie Koningendag, 6 januari, werd de nieuwjaarsborrel genoten met snert en roggebrood met spek vooraf.

Boerenkool eten bij scouting Rudyard Kipling

Als je in de Dikke van Dale zoekt naar het woord traditie, dan vinden we de volgende uitleg: tra·di·tie (de; v; meervoud: tradities) 1oude gewoonte van een (grote) groep mensen

Hoe herken je nepmails?

Je tuint er in voor je er erg in hebt. Je krijgt bijvoorbeeld een mailtje met het vertrouwde logo van je bank. Daarin wordt jou gevraagd, je 'identiteit te controleren'. Doe je dat niet, dan 'wordt binnen 24 uur je rekening geblokkeerd' – schrijven ze. Of 'u moet uw betaalpas vervangen om fraude te voorkomen'. Allemaal pogingen tot phishing, vissen naar uw bankgegevens.

INFORMATIERUBRIEK 'VAN EN VOOR DE GEMEENTE'

Mooie muzikale start van 2019 met het NMK

Het is inmiddels een mooie traditie: het Nieuwjaarsconcert van Het Nuenens Mannenkoor (NMK) in de Watermolen van Opwetten. Zondagmiddag 6 januari stonden de mannen weer paraat voor een prachtig concert in de feestruimte van de watermolen met het oude molenrad als historische achtergrond.