Ondernemersprijs Nuenen 2018 voor Bart de Groof

Op het jaarlijks OCN-nieuwjaarsgala in de Collse Hoeve, is Bart de Groof ( 41 jaar) afgelopen maandag uitgeroepen tot ondernemer van het jaar 2018. Bart is architect en eigenaar van Tenback de Groof architectuur & ontwikkeling in Nuenen. Nog niet zo lang geleden hebben ze hun 12 ½ jarig bestaan gevierd. Zijn strategisch inzicht, passie en maatschappelijke betrokkenheid zijn maar een paar van de eigenschappen, die hebben bijgedragen om juist voor hem te kiezen.
                  
08-01-2019, 12:37
Young Talent Award Vorig jaar werd voor het eerst een Young Talent Award uitgereikt. Ook dit jaar waren er drie genomineerden die voor de prijs in aanmerking konden komen. Dat waren: Pim van der Linden van A2B Security, Paul Rooijackers van B&R Technische Beheer BV en Ton Beks van Grond- Sloopwerken & Sierbestratingen. In een pitch van zo’n tweeënhalve minuut vertelden ze waarom er juist voor hen gekozen zou moeten worden. Pim van der Linden kwam naar voren als winnaar en mocht de Young Talent Award in ontvangst nemen. Lees woensdag het verslag van Gemma Eerdmans met foto's gemaakt door Jeanne Meijer in De Nuenense Krant.

Foto: 1: Links Bart de Groof Foto 2: Pim van der Linden

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Nuenense ToerClub fietste het nieuwe jaar in

ToerClub Nuenen is het nieuwe jaar traditioneel gestart met de jaarlijkse snerttocht. Op Drie Koningendag, 6 januari, werd de nieuwjaarsborrel genoten met snert en roggebrood met spek vooraf.

Boerenkool eten bij scouting Rudyard Kipling

Als je in de Dikke van Dale zoekt naar het woord traditie, dan vinden we de volgende uitleg: tra·di·tie (de; v; meervoud: tradities) 1oude gewoonte van een (grote) groep mensen

Hoe herken je nepmails?

Je tuint er in voor je er erg in hebt. Je krijgt bijvoorbeeld een mailtje met het vertrouwde logo van je bank. Daarin wordt jou gevraagd, je 'identiteit te controleren'. Doe je dat niet, dan 'wordt binnen 24 uur je rekening geblokkeerd' – schrijven ze. Of 'u moet uw betaalpas vervangen om fraude te voorkomen'. Allemaal pogingen tot phishing, vissen naar uw bankgegevens.

INFORMATIERUBRIEK 'VAN EN VOOR DE GEMEENTE'

Mooie muzikale start van 2019 met het NMK

Het is inmiddels een mooie traditie: het Nieuwjaarsconcert van Het Nuenens Mannenkoor (NMK) in de Watermolen van Opwetten. Zondagmiddag 6 januari stonden de mannen weer paraat voor een prachtig concert in de feestruimte van de watermolen met het oude molenrad als historische achtergrond.

Zwemmers Z&PV Nuenen sterk rond jaarwisseling

In de afgelopen weken hebben de zwemmers van Z&PV Nuenen bij meerdere wedstrijden hun klasse laten zien. Vlak voor de kerst bij de Open Nederlandse Kampioenschappen, tussen kerst en oud-en-nieuw bij de Friendship swimmeet en afgelopen weekend bij het 4e deel van de solo competitie.