De Nuenense Krant verschijnt binnenkort op woensdag

                  
06-12-2018, 14:14
Geachte ondernemer, Vanaf week 2 2019 verschijnt De Nuenense Krant wekelijks op woensdag. Dat betekent verspreiding op woensdag en/of donderdag door onze bezorgers. Online zal de krant dan al op dinsdagavond te lezen zijn via www.denuenensekrant.nl. Wat betekent dit voor het aanleveren van advertenties en kopij? Graag ontvangen wij uw reservering via adverteren@denuenensekrant.nl of tel. 06-10885854. Wij verzoeken u dan uw kopij en advertenties uiterlijk op dinsdag 12.00 uur aan te leveren voor plaatsing in dezelfde week. Latere aanlevering is na reservering eventueel ook mogelijk. Aanbiedingen Bent u benieuwd naar welke aanbiedingen De Nuenense Krant voor u heeft? Neem daarvoor contact op via bovenstaande mogelijkheden. Voor iedere ondernemer bieden wij een passend aanbod. De eventuele opmaak van de advertentie is gratis. U bent uiteraard ook welkom om de overige mogelijkheden van adverteren samen met ons te bespreken. Daarnaast behoort het plaatsen van nieuws en activiteiten van uw bedrijf tot de opties, zowel in De Nuenense Krant als op onze nieuwssite. Ook uw folder kunnen wij voor u verspreiden met De Nuenense Krant. Adverteren in De Nuenense Krant is: • Adverteren in full color, zonder meerprijs voor kleur • Adverteren op redactionele pagina’s, zonder meerprijs • Advertentie doorplaatsen in (regionale (week-)) kranten • Korting bij meerdere advertentieplaatsingen • Adverteren in de best en meest gelezen krant van Nuenen ca. • Adverteren in een krant met inhoud • Betrokkenheid en persoonlijk contact 'De Nuenense Krant, de krant die u boeit' Voor kopij mailt u naar: redactie@denuenensekrant.nl Voor advertenties mailt u naar: adverteren@denuenensekrant.nl De Nuenense Krant verschijnt binnenkort op woensdag Geachte nieuwsinzender, Vanaf week 2 2019 verschijnt De Nuenense Krant wekelijks op woensdag. Dat betekent verspreiding op woensdag en/of donderdag door onze bezorgers. Online zal de krant dan al op dinsdagavond te lezen zijn via www.denuenensekrant.nl. Wat betekent dit voor het aanleveren van kopij? Graag ontvangen wij uw kopij uiterlijk op maandag 12.00 uur voor plaatsing in dezelfde week. Latere aanlevering is na reservering mogelijk. Voor kopij mailt u naar: redactie@denuenensekrant.nl 'Nuenen weet wat er leeft met De Nuenense Krant'

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Integrale controle bedrijventerrein Eeneind Nuenen

Nuenen wil een gemeente zijn waar inwoners, ondernemers en bezoekers veilig zijn en zich veilig voelen. Dit willen we zo houden en waar mogelijk verder verbeteren. Vandaag vond daarom een integrale controle met verschillende instanties plaats op bedrijventerrein Eeneind in Nuenen.

Zwemmers Z&PV Nuenen behalen hun eerst stickerzwemdiploma

Nadat we afgelopen week 10 prachtige zwemvaardigheidsdiploma’s hadden uitgereikt, mochten we afgelopen maandag ook nog eens 4 hele bijzondere diploma’s uitreiken. Lonneke, Bram, Sam en Jeroen behaalden namelijk hun eerste diploma van het stickerzwemmen, namelijk het survival 1 diploma.

INFORMATIERUBRIEK 'VAN EN VOOR DE GEMEENTE'

Op zoek naar Amerigo op basisschool de Dassenburcht

De kinderen van basisschool de Dassenburcht vonden woensdag 28 november een paardrijzadel op school, met daarbij een brief van Sinterklaas dat Amerigo ontsnapt is.

Gezien in Nuenen

Gemeentelijke erepenning voor jubilerende Narre-Kappen

Na een ietwat hectische week heeft CV De Narre-Kappen afgelopen zaterdag 1 december haar 55-jarig jubileum gevierd. De aftrap van dit feest gebeurde volgens goed gebruik door onze kersverse Prins Ceño, zijn Prinses Segunda Esposa en Adjudant El Gafas.