Zwemmers Z&PV Nuenen behalen hun eerst stickerzwemdiploma

Nadat we afgelopen week 10 prachtige zwemvaardigheidsdiploma’s hadden uitgereikt, mochten we afgelopen maandag ook nog eens 4 hele bijzondere diploma’s uitreiken. Lonneke, Bram, Sam en Jeroen behaalden namelijk hun eerste diploma van het stickerzwemmen, namelijk het survival 1 diploma.
                  
05-12-2018, 10:20
Bij Z&PV Nuenen - Recreatief kunnen kinderen oefenen voor het C-diploma en zwemvaardigheid 1,2 en 3, maar dat is niet alles. Na het behalen van zwemvaardigheid 3 komen de kinderen in de stickerzwemgroep in aanraking met allerlei takken van de zwemsport, bijvoorbeeld waterpolo, snorkelen en survival. Voor veel kinderen een leuke, nieuwe en afwisselende uitdaging. Lijkt het jou ook leuk om te zwemmen en/of te oefenen voor je diploma’s? Kijk dan eens op de website www.zpvnuenen.nl of op de facebookpagina www.facebook.com/zpvnuenenrecreatief en neem contact op voor een proefles.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


INFORMATIERUBRIEK 'VAN EN VOOR DE GEMEENTE'

Op zoek naar Amerigo op basisschool de Dassenburcht

De kinderen van basisschool de Dassenburcht vonden woensdag 28 november een paardrijzadel op school, met daarbij een brief van Sinterklaas dat Amerigo ontsnapt is.

Gezien in Nuenen

Gemeentelijke erepenning voor jubilerende Narre-Kappen

Na een ietwat hectische week heeft CV De Narre-Kappen afgelopen zaterdag 1 december haar 55-jarig jubileum gevierd. De aftrap van dit feest gebeurde volgens goed gebruik door onze kersverse Prins Ceño, zijn Prinses Segunda Esposa en Adjudant El Gafas.

NKV 1 wint, maar maakt het zichzelf moeilijk

NKV 1 speelde afgelopen zondag thuis tegen KVS’17 uit Schijndel. KVS’17 is geen onbekende tegenstander van NKV. Afgelopen drie seizoenen heeft NKV tegen KVS’17 gespeeld en alles gewonnen.

EMK - Waalre: 3 - 4

EMK begon afgelopen zondag met goede intenties aan de wedstrijd tegen Waalre, die al snel resulteerde in een grote kans voor Kevin Aarts, die via de keeper tot corner werd verwerkt.