Gezien in Nuenen

                  
03-12-2018, 21:17
Maandagmiddag 3 december. Auto gestrand in de vijver bij het gemeentehuis. Mevrouw moest naar een vergadering. Vlug de auto geparkeerd en vergeten op de rem te zetten. Petra van Laarhoven

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Gemeentelijke erepenning voor jubilerende Narre-Kappen

Na een ietwat hectische week heeft CV De Narre-Kappen afgelopen zaterdag 1 december haar 55-jarig jubileum gevierd. De aftrap van dit feest gebeurde volgens goed gebruik door onze kersverse Prins Ceño, zijn Prinses Segunda Esposa en Adjudant El Gafas.

NKV 1 wint, maar maakt het zichzelf moeilijk

NKV 1 speelde afgelopen zondag thuis tegen KVS’17 uit Schijndel. KVS’17 is geen onbekende tegenstander van NKV. Afgelopen drie seizoenen heeft NKV tegen KVS’17 gespeeld en alles gewonnen.

EMK - Waalre: 3 - 4

EMK begon afgelopen zondag met goede intenties aan de wedstrijd tegen Waalre, die al snel resulteerde in een grote kans voor Kevin Aarts, die via de keeper tot corner werd verwerkt.

Tongelre - Nederwetten: 3-3

Beide teams zijn momenteel qua stand geen hoogvliegers in de 5e klasse, maar op het kunstgras van Tongelre ontspon zich toch een duel waar gestreden werd om de punten.

Pastoorsmeid sans peur

Ze trok een overvolle zaal bij de Senergiek lezing van afgelopen donderdagmorgen. Pauline Spierings kwam, deels in duo presentatie met vriendin José van den Boom, haar verhaal vertellen over een leven lang werken als pastoorsmeid.

Sinterklaas in slaap gevallen in de Koprol