Gemeentelijke erepenning voor jubilerende Narre-Kappen

Na een ietwat hectische week heeft CV De Narre-Kappen afgelopen zaterdag 1 december haar 55-jarig jubileum gevierd. De aftrap van dit feest gebeurde volgens goed gebruik door onze kersverse Prins Ceño, zijn Prinses Segunda Esposa en Adjudant El Gafas.
                  
03-12-2018, 14:01
Hij had een warm welkom voor alle aanwezigen en beloofde er dit jaar een geweldig jubileumjaar van te maken, samen met onze zusterverenigingen uit Nuenen en Nederwetten. Zijn motto #alleremmenlos! staat volgens ons dan ook garant voor een fantastische carnaval. De Stad van Gerwen De tent was voor een deel ingericht als een levend museum met eregalerij en verschillende oud-prinsen en ex-dansmariekes liepen in originele kostuums rond. Bezoekers konden aan de stamtafel aanschuiven en op de foto gaan. Het was even terug naar De Stad van Gerwen, het niet langer bestaande café waar de vereniging vroeger residentie hield. Zilveren erepenning Na genoten te hebben van de muzikale tonen van de band ‘Tilt’, werden we als vereniging verrast door de komst van locoburgemeester Ralf Stultiëns van de Gemeente Nuenen. Namens de gemeente overhandigde hij, bij gelegenheid van ons 55-jarig jubileum, de zilveren erepenning van de gemeente aan Harold Hendriks, president van De Narre-Kappen. Waarlijk een mooie bekroning op de afgelopen 55 jaar. Dit was meteen ook de laatste officiële handeling en er werd tot de late uurtjes doorgefeest. Namens de jubileumcommissie willen wij iedereen die zich betrokken voelt bij onze vereniging bedanken voor de steun al deze jaren. Zonder hen hadden wij nooit ons 55-jarig jubileum kunnen halen. Want feest vier je samen.

Foto: Locoburgemeester Ralf Stultiëns en Harold Hendriks.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


NKV 1 wint, maar maakt het zichzelf moeilijk

NKV 1 speelde afgelopen zondag thuis tegen KVS’17 uit Schijndel. KVS’17 is geen onbekende tegenstander van NKV. Afgelopen drie seizoenen heeft NKV tegen KVS’17 gespeeld en alles gewonnen.

EMK - Waalre: 3 - 4

EMK begon afgelopen zondag met goede intenties aan de wedstrijd tegen Waalre, die al snel resulteerde in een grote kans voor Kevin Aarts, die via de keeper tot corner werd verwerkt.

Tongelre - Nederwetten: 3-3

Beide teams zijn momenteel qua stand geen hoogvliegers in de 5e klasse, maar op het kunstgras van Tongelre ontspon zich toch een duel waar gestreden werd om de punten.

Pastoorsmeid sans peur

Ze trok een overvolle zaal bij de Senergiek lezing van afgelopen donderdagmorgen. Pauline Spierings kwam, deels in duo presentatie met vriendin José van den Boom, haar verhaal vertellen over een leven lang werken als pastoorsmeid.

Sinterklaas in slaap gevallen in de Koprol

Kinderhulp India

Stichting Kinderhulp India ondersteunt hulp aan kinderen, in samenwerking met het bisdom Calcutta. Dit begint met de ondersteuning van een weeshuis, sponsoring van individuele kinderen en uitbreiding van hostels, waar de kinderen verblijven als ze te ver van school wonen.