NKV 1 wint, maar maakt het zichzelf moeilijk

NKV 1 speelde afgelopen zondag thuis tegen KVS’17 uit Schijndel. KVS’17 is geen onbekende tegenstander van NKV. Afgelopen drie seizoenen heeft NKV tegen KVS’17 gespeeld en alles gewonnen.
                  
03-12-2018, 11:58
Aangeleverde tekst: Robin Messerschmidt In de kleedkamer werd door coach Dennis Beemsterboer benadrukt dat KVS’17 één van de concurrenten van NKV is voor de titel. Daarom moest NKV sterk uit de startblokken komen om een direct het verschil te maken. Echter bleek de werkelijkheid anders. Vanaf het fluitsignaal was het KVS’17 die de leiding nam in de wedstrijd. NKV speelde gefrustreerd en kon het verschil niet maken in de eerste helft. Zodoende keek NKV dan ook in de rust tegen een achterstand aan 6-7. Tweede helft In de tweede helft wist NKV een deel van de frustratie weg te halen, waardoor KVS’17 geen kans kreeg om uit te lopen. Door belangrijke goals van Kelly Slaats en Anouk Cramer, kon NKV in de slot minuten gelijkkomen tot een stand van 13-13. Invaller Roel van Mulken maakte de winnende goal voor NKV en kon er, na een door NKV zelf moeilijk gemaakte wedstrijd, een eindstand van 14-13 worden genoteerd. Op 9 december is er geen wedstrijd voor NKV 1. NKV 2 speelt uit tegen SDO 4 in Veldhoven.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


EMK - Waalre: 3 - 4

EMK begon afgelopen zondag met goede intenties aan de wedstrijd tegen Waalre, die al snel resulteerde in een grote kans voor Kevin Aarts, die via de keeper tot corner werd verwerkt.

Tongelre - Nederwetten: 3-3

Beide teams zijn momenteel qua stand geen hoogvliegers in de 5e klasse, maar op het kunstgras van Tongelre ontspon zich toch een duel waar gestreden werd om de punten.

Pastoorsmeid sans peur

Ze trok een overvolle zaal bij de Senergiek lezing van afgelopen donderdagmorgen. Pauline Spierings kwam, deels in duo presentatie met vriendin José van den Boom, haar verhaal vertellen over een leven lang werken als pastoorsmeid.

Sinterklaas in slaap gevallen in de Koprol

Kinderhulp India

Stichting Kinderhulp India ondersteunt hulp aan kinderen, in samenwerking met het bisdom Calcutta. Dit begint met de ondersteuning van een weeshuis, sponsoring van individuele kinderen en uitbreiding van hostels, waar de kinderen verblijven als ze te ver van school wonen.

Op een worstenbroodje naar de World Scout Jamboree in de USA

Scout Kas Janssen verkoopt zaterdag 8 december bij Jumbo Ton Grimberg heerlijke zelf gebakken worstenbroodjes. Hij probeert hiermee een deel van de kosten voor de World Jamboree bij elkaar te sparen.