Optreden Django Wagner in kerk in Nuenen

Django Wagner heeft een nieuwe kerst-cd uitgebracht en die was, samen met z’n oudere nummers, te horen tijdens het concert dat hij 22 november in de Clemenskerk in Nuenen gaf.
                  
27-11-2018, 09:44
Tijdens de avond werden er opnames gemaakt, welke Omroep Brabant eerste of tweede kerstdag uitzendt. Waarschijnlijk is dat ook het geval bij NPO 1 of 2. De entreegelden van het concert gaan naar het goede doel ‘Make a Wish’. Onze fotograaf Theo van Vijfeijken maakte er de volgende foto’s.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Nuenens ‘spreukebuukske’ gepresenteerd ‘Den himkundekring duuj ‘n spreukebuukske oope’

Afgelopen zaterdag is het Nuenens spreukebuukske ‘Zoo zégge wèij ’t in Nuejne tigge mekaâr’ gepresenteerd. De samensteller van het buukske, Gerard de Laat, overhandigde het eerste exemplaar aan zijn zus Ria, uit eerbetoon aan hun moeder, die de basis gelegd heeft voor een groot aantal spreuken die in dit boekje staan opgetekend. Het tweede ‘eerste’ exemplaar was voor prof. dr. Jos Swanenberg, verbonden aan de Universiteit van Tilburg en Erfgoed Brabant. Hij schreef het voorwoord in het buukske.

Ruud Habraken koning St. Catharina gilde

Op zondag 25 november werd op de Teerdag van het St. Catharina gilde Nuenen Boord, het twee jaarlijkse koningsschieten gehouden.

Bridgedrive Vrienden van de Akkers/Jo van Dijkhof

Het was weer een gezellige bridgemiddag in Gasterij Jo van Dijkhof afgelopen zaterdag 24 november.

Nieuwe aanwas voor het H. Kruisgilde in India

Op 1 november is Gildezuster Henny Hommersom naar haar India vertrokken. Na een vermoeiende reis, per vliegtuig en per auto, kwamen zij aan in het Aards Bisschopshuis in Bhubaneswar, de hoofdstad van de deelstaat Orissa. Vandaaruit ging de reis weer met de auto verder naar Rakia, naar het weeshuis waar Henny samen met Zusters, uit het zusterhuis, een goed functionerend weeshuis heeft opgericht. In het weeshuis verblijven 24 weeskinderen die daar onderwijs en verzorging krijgen.

Acht - EMK: 1 - 0

Op de afgelopen grijze november zondagmiddag, kregen de supporters van EMK niet veel kleur op de wangen van het spel van de bezoekers. Acht zette via de snelle buitenspelers vroeg druk op de organisatie van EMK, die zichtbaar moeite had om haar eigen spel te spelen.

Succesvolle samenwerking Centrummanagement en Nuenens College

Sinds enkele jaren biedt het Nuenens College VMBO basis- en kaderleerlingen de mogelijkheid om een aantal keuzevakken te volgen. Een van deze keuzevakken is het vak Marketing. Tijdens dit keuzevak leren de leerlingen om onderzoek te doen naar bestaande winkelformules. Het doel van dit onderzoek is het in kaart brengen van de sterke- en de verbeterpunten van deze ondernemingen.