Prins Ceño gaat op zijn knieën voor zijn Prinses tijdens het Prinsenbal in het Narre-gat

Afgelopen zaterdag werd in Gerwen op traditionele wijze bekend gemaakt dat dit jaar de scepter wordt gezwaaid door Prins Ceño en zijn Prinses Segunda Esposa. Het prinselijk paar wordt hierin bijgestaan door Adjudant la Blomba en Adjudant el Gafas. Prins Ceño ging tijdens het Prinsenbal op zijn knieën en vroeg zijn Prinses ’ten huwelijk’. Haar antwoord was: JA!
                  
25-11-2018, 20:33
Prins Ceño, ook wel Marco van Veggel genoemd, droomt er al jaren van om aan het roer te staan met de carnaval in het Narre-gat en hoefde daarom ook geen seconde na te denken, toen in mei het telefoontje van de PKC kwam. 38 jaar geleden werd hij geboren in Ganzendonck, maar groeide op in Raopersgat. Ruim 10 jaar geleden kwam hij zijn Narrinneke tegen en is hij in het Narre-gat komen wonen. Samen met Linda heeft hij 4 kinderen; Dex (8), Loïs (7), Ryvi (6) en Boyd (5). Maandag t/m vrijdag werkt onze Prins bij Yacht (Randstad) als Commercieel Manager en in de weekenden is hij te vinden op de voetbalvelden om zijn zoons aan te moedigen, in restaurants, in het Philips Stadion of gezellig met vrienden aan de borrel. Prinses Segunda Esposa, bijna 26 jaar geleden geboren in Dwèrsklippelgat, maar al sinds jaar en dag ingeburgerd in ons mooie Narre-gat. Daisy van de Langenberg werkt als juf van groep 7 op basisschool de Dassenburcht in Nuenen. Van jongs af aan heeft ze gewerkt achter de bar bij RKGSV en is daarom geen onbekende én een graag-geziene dame in het Narre-gat. In haar vrije tijd danst onze Prinses graag of is ze op pad met vrienden en vriendinnen. Adjudant la Blomba, alias Sander Blommaert, is al jaren bevriend met onze nieuwe Prins. Sander (pas 46 geworden) is al 14 jaar getrouwd met Reen en samen hebben zij 3 kinderen; Julia, Evie en Tristen. Sander zit al jaren in de ’hekken’ en is werkzaam bij Total Fence BV. Ook Sander is veel te vinden op de voetbalvelden, als trainer en coach van Juventud JO11-1. Zijn hobby’s zijn koken, golfen, skiën en gezellig tafelen en borrelen met vrienden. Adjudant el Gafas is een manusje van alles bij de Gerwense Voetbalclub RKGSV. Niels de Groot is ruim 13 jaar getrouwd met Jakeline en samen hebben zij 3 kinderen; Danique, Lucas en Ivo. In het dagelijks leven werkt hij als area-coördinator bij MAAS en in zijn vrije tijd is hij eigenlijk vrijwel altijd op de voetbalvelden te vinden, om zijn gezin aan te moedigen of om zelf goalen te maken. Deze carnaval gaan #alleremmenlos!

Foto: Vlnr.: Marco van Veggel, Daisy van de Langenberg, Niels de Groot, Sander Blommaert.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Louis Koenen, Lid van Verdienste EMK

Op 21 november, tijdens de Algemene Ledenvergadering van Voetbalvereniging EMK, is Louis Koenen gehuldigd als Lid van Verdienste.

Wijziging startplaats bij WandelSportVereniging Nuenen

De startlocatie voor de zondagmorgenwandeling bij de Nuenense wandelsportverenging WSV is in de maand december de ingang van het tennispaviljoen op sportpark de Lissevoort.

Bas Maassen nieuwe bestuurder Helpt Elkander

Bas Maassen is per 1 januari 2019 de nieuwe directeur-bestuurder van Woningstichting Helpt Elkander. Hij volgt Ben Wouters op, die in januari 2018 aantrad als interim-bestuurder na het vertrek van directeur-bestuurder Ellen van Beijsterveldt-Niels.

Nuenen steunt Diabetes Fonds met € 1619,54

22 vrijwilligers gingen begin november in Nuenen op pad voor het Diabetes Fonds. Gezamenlijk haalden zij met de collectebus € 1619,54 op. Het opgehaalde geld gaat naar onderzoek om diabetes beter te behandelen of te voorkomen.

Black Friday aanbiedingen

Dit jaar is het Black Friday op vrijdag 23 november. Bekijk deze week in De Nuenense Krant Black Friday aanbiedingen.

Eenbes basisschool St. Jozef is ‘Schoenmaatje’

De afgelopen weken hebben leerlingen en leerkrachten zich enthousiast ingezet voor leeftijdgenootjes in ontwikkelingslanden. Zij doen mee met het Edukans Schoenmaatjes project.