Editie week 45

                  
07-11-2018, 17:50
Lees de nieuwste editie van De Nuenense Krant, week 45, nu al online. Zie onder kop Edities.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Foto Expositie van Knipoog ‘Heel veel nummer ÉÉN’

In het weekend van 3 en 4 november was het een komen en gaan van bezoekers aan de expositie van Fotoclub Knipoog, onderdeel van PVGE Nuenen. De expositie was te zien in het Kwetternest.

Iers Sessie Festival maakt Nuenen tot Keltisch dorp

Heedoedemee! wederom groot succes

Allerzielenconcert - van overweldigend tot intiem

In een vrijwel uitverkochte Clemenskerk in Nuenen bracht projectkoor Lux Aeterna afgelopen zaterdag, samen met het Valkenswaards Kamerorkest en twee solisten, het Allerzielenconcert 'Miserere mei' ten gehore. Onder leiding van dirigent Tom Suters brachten de musici vooral in kleinere bezettingen de toehoorders tot ontroering.

Missie volbracht! Reisverslag van Team 1-1-2 en Nuenen Dwèrs noar Banjul

Op 6 oktober jl. om tien uur begonnen de teams, samen met 48 andere, aan hun reis naar Banjul in Gambia. Het ene team om een ambulance naar het General Hospital Farafenni te brengen, het andere team had een rolstoelbus voor de gehandicapten van Second Home in Kololi. Verschillende mensen die alle voorbereidingen hadden meegemaakt (waarover wij steeds hebben bericht in deze krant) vroegen aan de mannen: ‘Kunnen we jullie ook op een of ander manier volgen?’ John Olsthoorn besloot toen om een reisblog aan te maken.

Jubileum Zonnebloem Nuenen feestelijk gevierd

Ruim 200 gasten en vrijwilligers van Zonnebloem Nuenen vierden afgelopen vrijdagmiddag dat de lokale afdeling 40 jaar bestaat. Het grote aantal genodigden vond een gastvrij onthaal in de sfeervolle ruimte van John Geven Studio's. Een keukenbrigade liep af en aan met een overvloed aan hapjes en drankjes, er waren speeches, jubilarissen werden geëerd, een zanger zong zijn lied en aan de ronde tafels was het een en al gezelligheid.