Foto Expositie van Knipoog ‘Heel veel nummer ÉÉN’

In het weekend van 3 en 4 november was het een komen en gaan van bezoekers aan de expositie van Fotoclub Knipoog, onderdeel van PVGE Nuenen. De expositie was te zien in het Kwetternest.
                  
07-11-2018, 09:20
Jaarlijks tonen de leden hun beste foto’s van het afgelopen jaar. Ditmaal was het hoofdthema ‘WATER’, dat zeer gevarieerd in beeld was gebracht. Van overvolle rivieren naar autowasstraat met allerlei zijsprongen naar veel of weinig water. De foto van Henk Verberne van de waterval in Meerhoven kreeg 46 stemmen, en de foto van Lous van Romondt van de weerspiegeling bij Kasteel Ruurlo kwam op de tweede plaats met 1 stem minder. Greet Stegeman Bij de vrije foto’s was het nog moeilijker kiezen voor de bezoekers. Menigeen verzuchtte ‘er zijn er heel veel nummer ÉÉN’. De diversiteit was dan ook groot. Ingetogen portretten, graffiti spuiters, moderne architectuur, scheepvaart, detailfoto’s van kunst, landschap foto’s, om zo maar een paar onderwerpen te noemen. Greet Stegeman kreeg de meeste stemmen (33) voor haar licht-donker foto van de Binnen Dieze, gevolgd door Han Blaakman, met een prachtig ingetogen portret van een ernstig kijkend meisje. Na afloop genoten alle leden van een gezellige gezamenlijke afsluiting van een mooi fotojaar. Er worden al weer nieuwe plannen gesmeed voor het komende fotoseizoen.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Iers Sessie Festival maakt Nuenen tot Keltisch dorp

Heedoedemee! wederom groot succes

Allerzielenconcert - van overweldigend tot intiem

In een vrijwel uitverkochte Clemenskerk in Nuenen bracht projectkoor Lux Aeterna afgelopen zaterdag, samen met het Valkenswaards Kamerorkest en twee solisten, het Allerzielenconcert 'Miserere mei' ten gehore. Onder leiding van dirigent Tom Suters brachten de musici vooral in kleinere bezettingen de toehoorders tot ontroering.

Missie volbracht! Reisverslag van Team 1-1-2 en Nuenen Dwèrs noar Banjul

Op 6 oktober jl. om tien uur begonnen de teams, samen met 48 andere, aan hun reis naar Banjul in Gambia. Het ene team om een ambulance naar het General Hospital Farafenni te brengen, het andere team had een rolstoelbus voor de gehandicapten van Second Home in Kololi. Verschillende mensen die alle voorbereidingen hadden meegemaakt (waarover wij steeds hebben bericht in deze krant) vroegen aan de mannen: ‘Kunnen we jullie ook op een of ander manier volgen?’ John Olsthoorn besloot toen om een reisblog aan te maken.

Jubileum Zonnebloem Nuenen feestelijk gevierd

Ruim 200 gasten en vrijwilligers van Zonnebloem Nuenen vierden afgelopen vrijdagmiddag dat de lokale afdeling 40 jaar bestaat. Het grote aantal genodigden vond een gastvrij onthaal in de sfeervolle ruimte van John Geven Studio's. Een keukenbrigade liep af en aan met een overvloed aan hapjes en drankjes, er waren speeches, jubilarissen werden geëerd, een zanger zong zijn lied en aan de ronde tafels was het een en al gezelligheid.

Benefiet live optreden voor de strijd tegen Duchenne

Ter ere van de 1 jarige Dani uit Nuenen en de strijd tegen de ongeneeslijke spierziekte Duchenne, was er afgelopen zondagmiddag een benefiet live optreden.