Missie volbracht! Reisverslag van Team 1-1-2 en Nuenen Dwèrs noar Banjul

Op 6 oktober jl. om tien uur begonnen de teams, samen met 48 andere, aan hun reis naar Banjul in Gambia. Het ene team om een ambulance naar het General Hospital Farafenni te brengen, het andere team had een rolstoelbus voor de gehandicapten van Second Home in Kololi. Verschillende mensen die alle voorbereidingen hadden meegemaakt (waarover wij steeds hebben bericht in deze krant) vroegen aan de mannen: ‘Kunnen we jullie ook op een of ander manier volgen?’ John Olsthoorn besloot toen om een reisblog aan te maken.
                  
06-11-2018, 20:50
Lees donderdag in De Nuenense Krant een kort uittreksel van de verhalen die ze doorstuurden, samengevat door Gemma Eerdmans. Het was zeker mooi om zo met Hans, Peter, Ad en John mee te kunnen leven. Ook de meegestuurde foto’s waren prachtig. Daar kunnen we nu maar een paar van laten zien.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Jubileum Zonnebloem Nuenen feestelijk gevierd

Ruim 200 gasten en vrijwilligers van Zonnebloem Nuenen vierden afgelopen vrijdagmiddag dat de lokale afdeling 40 jaar bestaat. Het grote aantal genodigden vond een gastvrij onthaal in de sfeervolle ruimte van John Geven Studio's. Een keukenbrigade liep af en aan met een overvloed aan hapjes en drankjes, er waren speeches, jubilarissen werden geëerd, een zanger zong zijn lied en aan de ronde tafels was het een en al gezelligheid.

Benefiet live optreden voor de strijd tegen Duchenne

Ter ere van de 1 jarige Dani uit Nuenen en de strijd tegen de ongeneeslijke spierziekte Duchenne, was er afgelopen zondagmiddag een benefiet live optreden.

Bezorger gezocht voor wijk Molvense Erven

Team Lissevoort 2 najaarskampioen

Wow… Tennis én Padel bij de Lissevoort

Onder een stralende najaarszon kwamen veel bezoekers zondag jl. een kijkje nemen bij de opening van de 2 prachtige padelbanen bij TV de Lissevoort (TVL). Met een rally van de wethouders Hetty Tindemans en Joep Pernot tegen bestuurders van TVL Piet van Happen en Leo van de Sande, was de officiële handeling een feit.

Hans Vossenaar 12,5 jaar pastoor in Nuenen en 40 jaar Franciscaan

4 november was het 40 jaar geleden dat pastoor Hans Vossenaar intrad in de orde van de Franciscanen. Ter ere hiervan, en vanwege het feit dat hij in september 12,5 jaar pastoor was van de parochies in Nuenen, Gerwen en Nederwetten, later parochie Heilig Kruis, werd tijdens de viering van 4 november stilgestaan bij deze jubilea.