Benefiet live optreden voor de strijd tegen Duchenne

Ter ere van de 1 jarige Dani uit Nuenen en de strijd tegen de ongeneeslijke spierziekte Duchenne, was er afgelopen zondagmiddag een benefiet live optreden.
                  
06-11-2018, 11:08
Django Wagner, tevens ambassadeur van de stichting Dani en de strijd tegen Duchenne (spierziekte) trad daar op, evenals Jordy van den Boer. Voor het optreden was er een veiling en een battle in de escaperoom. Aanwezig was ook Johan Vlemmix uit Eindhoven, die ook deelnam aan de escaperoom. De entree en de veiling hebben een bedrag van € 1500,- opgebracht, een aanzet voor nader onderzoek en therapieën voor Dani.

Foto: 1: Django Wagner en Dani. Foto 2: Jordy van den Boer en Dani. Foto 3: Django Wagner, met op zijn arm Dani. Foto 4: Jordy van den Boer, met op zijn arm Dani.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Bezorger gezocht voor wijk Molvense Erven

Team Lissevoort 2 najaarskampioen

Wow… Tennis én Padel bij de Lissevoort

Onder een stralende najaarszon kwamen veel bezoekers zondag jl. een kijkje nemen bij de opening van de 2 prachtige padelbanen bij TV de Lissevoort (TVL). Met een rally van de wethouders Hetty Tindemans en Joep Pernot tegen bestuurders van TVL Piet van Happen en Leo van de Sande, was de officiële handeling een feit.

Hans Vossenaar 12,5 jaar pastoor in Nuenen en 40 jaar Franciscaan

4 november was het 40 jaar geleden dat pastoor Hans Vossenaar intrad in de orde van de Franciscanen. Ter ere hiervan, en vanwege het feit dat hij in september 12,5 jaar pastoor was van de parochies in Nuenen, Gerwen en Nederwetten, later parochie Heilig Kruis, werd tijdens de viering van 4 november stilgestaan bij deze jubilea.

Panoramaschilderijen krijgen een nieuwe plek in Nuenen

Na diverse jaren tentoongesteld te zijn geweest in de winkelpanden aan de Berg, hebben een groot aantal schilderijen van het ‘Levenspanorama van Vincent van Gogh’ een nieuwe plek gevonden in ons mooie dorp Nuenen.

RKGSV recht rug tegen stug SJVV

Na een overwinning vorige week tegen Olympia Boys, stond er afgelopen weekend een directe concurrent uit de middenmoot tegenover RKGSV; SJVV.