Bezorger gezocht voor wijk Molvense Erven

                  
06-11-2018, 10:21

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Team Lissevoort 2 najaarskampioen

Wow… Tennis én Padel bij de Lissevoort

Onder een stralende najaarszon kwamen veel bezoekers zondag jl. een kijkje nemen bij de opening van de 2 prachtige padelbanen bij TV de Lissevoort (TVL). Met een rally van de wethouders Hetty Tindemans en Joep Pernot tegen bestuurders van TVL Piet van Happen en Leo van de Sande, was de officiële handeling een feit.

Hans Vossenaar 12,5 jaar pastoor in Nuenen en 40 jaar Franciscaan

4 november was het 40 jaar geleden dat pastoor Hans Vossenaar intrad in de orde van de Franciscanen. Ter ere hiervan, en vanwege het feit dat hij in september 12,5 jaar pastoor was van de parochies in Nuenen, Gerwen en Nederwetten, later parochie Heilig Kruis, werd tijdens de viering van 4 november stilgestaan bij deze jubilea.

Panoramaschilderijen krijgen een nieuwe plek in Nuenen

Na diverse jaren tentoongesteld te zijn geweest in de winkelpanden aan de Berg, hebben een groot aantal schilderijen van het ‘Levenspanorama van Vincent van Gogh’ een nieuwe plek gevonden in ons mooie dorp Nuenen.

RKGSV recht rug tegen stug SJVV

Na een overwinning vorige week tegen Olympia Boys, stond er afgelopen weekend een directe concurrent uit de middenmoot tegenover RKGSV; SJVV.

Rabobank Dommelstreek wederom hoofdsponsor Hockeyclub Nuenen

Rabobank Dommelstreek verlengt haar hoofdsponsorschap van Hockeyclub Nuenen. Op zaterdag 3 november ondertekenden Edwin Leenes, directievoorzitter Rabobank Dommelstreek en Yorick Bonte, penningmeester van Hockeyclub Nuenen, het nieuwe contract waarmee de continuering van de jarenlange samenwerking bekrachtigd wordt.