Overweldigende start kaartverkoop Concert@TheChapel in Nuenen

Afgelopen zondag 7 oktober om 08.00 uur startte de kaartverkoop voor de 3e editie van Concert@TheChapel in de H. Clemenskerk te Nuenen. Binnen 1 uur waren 500 kaarten verkocht. Een geweldige start! Bijgevoegd een aantal foto’s van de rijen mensen.
                  
09-10-2018, 14:01
Concert@TheChapel is een initiatief van de Nuenense blaasband De Klippeleaters en heeft als doel om vlak voor kerst een prachtige muziekavond in de kerk te organiseren. De eerst twee edities stonden de gospelsongs van Elvis centraal en dit keer wordt het accent meer op de BigBand gelegd. Johnny Rosenberg en Pleun Bierbooms zijn dit jaar de hoofdrolspelers. Uitvoeringen zijn op donderdag 13, vrijdag 14 en zaterdag 15 december. Kaartverkoop bij Jumbo Ton Grimberg te Nuenen aan de Smidse. De zaterdagavond is uitverkocht, voor de overige avonden zijn nog een beperkt aantal kaarten te verkrijgen. Wel zijn op zaterdag nog een aantal VIP kaarten te verkrijgen. Meer info, ga naar de website of facebookpagina.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Koninklijke onderscheiding voor de heer John Janssen en de heer Ruud de Wit van de brandweer

Op zaterdag 6 oktober jl. ontvingen de heer Janssen en de heer De Wit uit handen van burgemeester M. Houben een koninklijke onderscheiding in de graad ‘Lid in de Orde van Oranje Nassau’, tijdens de jaarlijkse feestavond van de brandweer. Het feest werd gehouden in café Goesting. De heer De Wit nam deze avond afscheid en de heer Janssen had al eerder afscheid genomen.

Extra bijeenkomsten plannen Nuenen Zuid

In Nuenen Zuid, in het gebied rondom de Hongerman en het Kernkwartier, spelen meerdere ontwikkelingen. Bijvoorbeeld de bouw van een nieuwe sporthal, maar ook een woongroep die in deze buurt woningen voor senioren wil bouwen. Daarvoor heeft de gemeente een structuurvisie opgesteld.

1840 kg kleding ingezameld

Op zaterdag 6 oktober jl. vond de halfjaarlijkse kledinginzameling van Sam’s Kledingactie plaats tijdens een stralende, zonovergoten nazomerdag.

Gezellige drukte tijdens de Creatieve Markt in Gerwen

Op weg richting D’n Heuvel fiets ik al een paar mensen tegemoet die van de Creatieve Markt afkomen. ‘Ik vond die vouwkunst ook zo mooi’, hoor ik de een tegen de ander zeggen. Het maakt me nieuwsgierig.

Synchroonzwemsters behalen diploma's

Afgelopen zondag hebben Nuenense synchroonzwemsters enkele diploma's behaald. Acht meisjes behaalden het basishouding diploma. Drie van deze meisjes behaalden tevens ook het tweede diploma, de zeilboot en een meisje behaalde het balletbeen diploma.