1840 kg kleding ingezameld

Op zaterdag 6 oktober jl. vond de halfjaarlijkse kledinginzameling van Sam’s Kledingactie plaats tijdens een stralende, zonovergoten nazomerdag.
                  
09-10-2018, 10:50
Heel veel mensen uit Nuenen en omgeving voelen zich geraakt door het leed dat veel medemensen treft en weten dan, dat zij door het afstaan van kleding, dit leed kunnen verzachten. Ondanks het feit dat het kerkplein voor de H. Clemenskerk, waar doorgaans de inzameling plaatsvindt, nu verlaten moest worden vanwege een begrafenis, en uitgeweken werd naar de ingang voor de pastorie, wist iedereen deze plaats te vinden. En iedereen droeg zijn steentje bij. En zoals u op de foto’s kunt zien, geldt hier ook: Jong geleerd is oud gedaan. Uiteindelijk bereikte de ingezamelde kleding het gewicht van 1840 kg. Heel hartelijk bedankt Sam’s Kledingactie is erg blij met dit geweldige resultaat en wil iedereen die hieraan heeft bijgedragen, heel hartelijk bedanken. Met het geld wat deze kleding opbrengt, kan Cordaid Mensen in Nood het project van 2018 - Het ondersteunen van scholen in crisisgebieden in de Centraal Afrikaanse Republiek - daadwerkelijk ten uitvoer brengen. Voor meer informatie over Sam’s Kledingactie of over de gesteunde projecten, vindt u op www.samskledingactie.nl. Nogmaals hartelijk dank voor uw inzet en we hopen voor de volgende inzamelingsactie weer op u te kunnen rekenen. Team Sam’s Kledingactie voor Mensen in Nood

Foto: 's: Petra van Laarhoven/De Nuenense Krant

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Gezellige drukte tijdens de Creatieve Markt in Gerwen

Op weg richting D’n Heuvel fiets ik al een paar mensen tegemoet die van de Creatieve Markt afkomen. ‘Ik vond die vouwkunst ook zo mooi’, hoor ik de een tegen de ander zeggen. Het maakt me nieuwsgierig.

Synchroonzwemsters behalen diploma's

Afgelopen zondag hebben Nuenense synchroonzwemsters enkele diploma's behaald. Acht meisjes behaalden het basishouding diploma. Drie van deze meisjes behaalden tevens ook het tweede diploma, de zeilboot en een meisje behaalde het balletbeen diploma.

NKV 1 grijpt net naast overwinning tegen Fortissimo

Afgelopen zaterdag mocht het vlaggenschip van de korfbalclub uit Nuenen, NKV 1, aantreden voor alweer de derde wedstrijd van het veldseizoen tegen Fortissimo uit IJsselstein (U).

EMK - HMVV: 5 - 0

Zowel EMK als Hooge Mierde begonnen afgelopen zondag aarzelend aan de wedstrijd. In de 6e minuut knalde Ruud Boerema de bal tegen de paal, maar dat was nog niet het signaal voor EMK om verder aan te pakken.

Nog steeds geen punten voor RKVV Nederwetten VOW Zijtaart - NEDERWETTEN: 3-1

Ondanks hard werken, heeft het vaandelteam van Nederwetten nog steeds geen enkel punt binnen kunnen slepen in deze nog prille competitie. Tegen het hooggeplaatste VOW uit Zijtaart ontbrak het ook afgelopen weekend weer aan het beetje geluk, maar er zit progressie in het team.

Op Kindcentrum de Nieuwe Linde gaan vriendschap en lezen hand in hand

Divo, Joy en Jennifer, leerlingen uit groep 8, hebben prachtig toneel gespeeld uit het boek van ‘Beer en Bever’ op woensdag 3 oktober jl., tijdens de opening van de Kinderboekenweek.