Het Kwetternest nog zeker 5 jaar honk van PVGE Nuenen

Voorzitter Ronald Rueb verblijdde de aanwezigen op de jaarlijkse BBQ op 6 juli jl. met de mededeling dat het Kwetternest in de Hongerman voorlopig het honk van de PVGE zal blijven. De sloop van de sporthal laat nog zeker 5 jaar op zich wachten.
                  
09-07-2018, 21:33
En dit geeft een stukje zekerheid. De kookclubs kunnen een beetje nadenken over een uitbreiding van hun keuken en de clubs kunnen zich verdiepen in het gezelliger maken van hun ruimte. Want dat is veel leuker, als je weet dat je ergens wat langer kunt blijven. Culinaire kwaliteiten De evenementencommissie had ook dit jaar weer goed zijn best gedaan. Rondom het jeu-de-boule-veld stonden een viertal witte partytenten, waaronder de ruim 100 deelnemers op zoek konden naar wat schaduw. Achter de bbq’s draaiden de leden van een van de kookclubs, goed te herkennen aan hun koksjas, de stokjes. En zo kon iedereen genieten van vlees, zalm en garnalen. De bavette was speciaal voor deze namiddag door een van de kookclubs bereid. Leuk om zo kennis te maken met de culinaire kwaliteiten van de koks. Kees van Liempt en zijn kompanen kunnen terugkijken op een gezellige event. Voor wie het nog niet weet: het Kwetternest beschikt over een eigen keuken, waarin maar liefst 6 kookclubs actief zijn. De Pvge Nuenen telt meer dan 1000 leden en heeft meer dan 40 clubs. Meer weten over de activiteiten van deze actieve seniorenvereniging, google dan de website van PVGE Nuenen.

Foto: Het Kwetternest BBQ. Foto: Henk Verberne.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Genieten van poffertjes door 65-plussers

Laatste dag van ‘De Vlinder’

Op de laatste vergadering in Vrouwencentrum ‘De Vlinder’ was er veel weerstand tegen het plan om ‘De Vlinder’ voorgoed te sluiten. Er werd zelfs voorgesteld om met spandoeken te gaan protesteren bij het gemeentehuis, dat niet genoeg financiële middelen heeft voor nieuw onderdak voor de stichting.

INFORMATIERUBRIEK 'VAN EN VOOR DE GEMEENTE'

Jaarlijks uitstapje voor de gasten van de Zonnebloem afdeling Nuenen

Op 4 juli jl. was het jaarlijks uitstapje gepland voor onze gasten. Het was een stralende dag. Er zouden 35 gasten en 21 vrijwilligers meegaan.

Cultuur Overdag bij Jan Linders

Cultuur Overdag is in de zomer ook actief in het kader van het Jan Linders Fonds. Zo zijn er op 16 juni jl. mini-appelflappen verkocht. Er werden flink wat appelflappen verkocht.

Summercamp Rotary Nuenen

Donderdag 5 juli jl. heeft Rotary Nuenen 14 jongeren uit heel Europa, Rusland, Mexico en Taiwan ontvangen. De jongeren, rond de 19 jaar, zijn voor een tweeweekse Summercamp in Nederland. Dit Summercamp wordt georganiseerd door samenwerkende Rotaryclubs in de regio Helmond.

Copyright © Gazet Media