Jaarlijks uitstapje voor de gasten van de Zonnebloem afdeling Nuenen

Op 4 juli jl. was het jaarlijks uitstapje gepland voor onze gasten. Het was een stralende dag. Er zouden 35 gasten en 21 vrijwilligers meegaan.
                  
09-07-2018, 12:20
Om 9.00 uur was het verzamelen en om 9.30 uur vertrok de bus. Ons uitstapje ging dit keer naar Maasbracht. Bij Rederij Cascade hadden we een boot gereserveerd en zouden we 3,5 uur gaan varen. Koffie/thee met vlaai De bus kwam goed op tijd aan. Na het inschepen kon de vaart om 11.00 uur beginnen. Eerst werd iedereen getrakteerd op koffie/thee met vlaai. Terwijl de boot aan het varen ging, konden de gasten op het dek heerlijk genieten. Iedereen kon naar boven, omdat er een lift aan boord was. Er werd door de schipper een mooie uitleg gegeven over het watergebied en de omgeving. Hele belevenis Om 12.30 uur volgde de lunch. Na de lunch ging iedereen weer aan dek. Het was natuurlijk een spektakel dat deze grote boot door 2 sluizen ging. Voor sommige gasten een hele belevenis. Ondanks de hitte hadden weinig mensen daar last van. Iedereen werd getrakteerd op een drankje en de stemming zat er goed in. Om 14.30 uur meerde de boot weer aan en konden onze gasten met behulp van onze vrijwilligers weer veilig naar de bus lopen. Om ongeveer 15.15 uur vertrok de bus weer richting Nuenen. Alle gasten en vrijwilligers waren zeer tevreden over deze verlopen dag. Na een applaus voor de chauffeur, die iedereen weer veilig thuis bracht en een groot applaus voor onze vrijwilligers, stapten alle gasten om 16.15 uur weer tevreden uit. Velen bedankten de Zonnebloem medewerkers nogmaals voor deze heerlijke dag.

Foto: 's: Petra van Laarhoven/De Nuenense Krant

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Cultuur Overdag bij Jan Linders

Cultuur Overdag is in de zomer ook actief in het kader van het Jan Linders Fonds. Zo zijn er op 16 juni jl. mini-appelflappen verkocht. Er werden flink wat appelflappen verkocht.

Summercamp Rotary Nuenen

Donderdag 5 juli jl. heeft Rotary Nuenen 14 jongeren uit heel Europa, Rusland, Mexico en Taiwan ontvangen. De jongeren, rond de 19 jaar, zijn voor een tweeweekse Summercamp in Nederland. Dit Summercamp wordt georganiseerd door samenwerkende Rotaryclubs in de regio Helmond.

Waterpret op basisschool Sint Jozef in Nederwetten

Het schooljaar op basisschool Sint Jozef in Nederwetten werd vorige week vrijdag op feestelijke wijze afgesloten. De laatste schooldag (of liever gezegd ochtend) was een heel speciale dag voor de school in het algemeen en voor groep 8 in het bijzonder.

3… 2… 1… en blaaaazen maar…

Na een jaar lang hard werken en veel nieuwe dingen geleerd te hebben, was vrijdag 6 juli jl. dan eindelijk de laatste schooldag aangebroken.

Honing slingeren bij Weverkeshof

Roze Zaterdag Nuenen

Copyright © Gazet Media