Cultuur Overdag bij Jan Linders

Cultuur Overdag is in de zomer ook actief in het kader van het Jan Linders Fonds. Zo zijn er op 16 juni jl. mini-appelflappen verkocht. Er werden flink wat appelflappen verkocht.
                  
09-07-2018, 12:07
Een speciale vermelding voor de eerste klant: hij stond klokslag 10 uur al te wachten om flink in te slaan en omdat hij ze zo lekker vond, kwam hij later die middag terug om ook de allerlaatste appelflappen te kopen! Mooi bedrag van € 454,00 Op zaterdag 7 juli jl. overhandigde de bedrijfsleider van Jan Linders, Cultuur Overdag een cheque met het mooie bedrag van € 454,00, zijnde de opbrengst over het 1e halfjaar van 2018. De vrijwilligers van Cultuur Overdag waren daar erg blij mee en danken de klanten van Jan Linders hartelijk voor hun steun! De volgende activiteit bij Jan Linders vindt plaats op zaterdag 14 juli. Van 10.00 tot 15.00 uur wordt een loterij gehouden. Tegen betaling van € 1,00 kunt u een envelop kiezen, met daarin kans op een leuke prijs. De vrijwilligers van Cultuur Overdag ontmoeten u graag en kunnen u ook informeren over de komende activiteiten. PS: Heeft u nog oude kleding liggen? Neem deze dan mee: ook daarmee steunt u Cultuur Overdag.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Summercamp Rotary Nuenen

Donderdag 5 juli jl. heeft Rotary Nuenen 14 jongeren uit heel Europa, Rusland, Mexico en Taiwan ontvangen. De jongeren, rond de 19 jaar, zijn voor een tweeweekse Summercamp in Nederland. Dit Summercamp wordt georganiseerd door samenwerkende Rotaryclubs in de regio Helmond.

Waterpret op basisschool Sint Jozef in Nederwetten

Het schooljaar op basisschool Sint Jozef in Nederwetten werd vorige week vrijdag op feestelijke wijze afgesloten. De laatste schooldag (of liever gezegd ochtend) was een heel speciale dag voor de school in het algemeen en voor groep 8 in het bijzonder.

3… 2… 1… en blaaaazen maar…

Na een jaar lang hard werken en veel nieuwe dingen geleerd te hebben, was vrijdag 6 juli jl. dan eindelijk de laatste schooldag aangebroken.

Honing slingeren bij Weverkeshof

Roze Zaterdag Nuenen

Nuenen kermis in volle gang

Copyright © Gazet Media