'Natte' Lentetocht ToerClub Nuenen

Zondagmorgen 13 mei jl. beloofde de Buienradar niet veel goeds. Moederdag en de 13de: veel leden van ToerClub Nuenen vonden een excuus om thuis te blijven. Een tiental bikkels trok zich niets aan van de weersvoorspelling en poseerde met glimlach voor de dappere fotograaf Anton van den Berg, in het dagelijks leven bekend als kapper Anton.
                  
14-05-2018, 17:50
Bij de ToerClub wordt hij soms zelfs liefkozend ook wel Kappertje genoemd. Anton schoot de nodige plaatjes en het resultaat mag gezien worden (zie bijgaande foto). Hij liet het besturen van de volgauto/bezemwagen over aan voorzitter Maarten Klomp, die rechtsboven op de foto staat. Na een 'natte' Lentetocht van zo'n vijftig kilometers, genoten de bikkels van de aangeboden drankjes op het terras van de altijd gezellige thuishaven café Schafrath aan het Park. Zondag 10 juni staat de Van Goghfietstoertocht op het programma. Aan die prachtige toertocht kan iedereen meedoen, ook niet-leden van de kleurrijke ToerClub Nuenen. Binnenkort volgt meer informatie over dit sportieve fietsevenement.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


(24 april 1855 - 3 februari 1927) Onthulling gedenkplaat Gordina (Sien) de Groot

Zaterdag 12 mei jl. heeft ook Sien de Groot, zoals ze in de volksmond werd genoemd, de aandacht gekregen die ze misschien al wel eerder verdiende. Zij was ten slotte een belangrijk model voor Vincent van Gogh. Hij heeft haar portret vaak vastgelegd en ook is zeker dat zij een van de personen is die afgebeeld staan op de Aardappeleters.

Workshops Crijnsschool een groot succes

Op 9 mei jl. was de schooldag op de Crijns net even wat anders. Alle kinderen deden mee aan een workshop die toch wel heel speciaal was!

Acht - EMK: 5 - 3

De eerste 15 minuten in deze wedstrijd afgelopen zondag, waren duidelijk voor EMK. In de 2e minuut kreeg Rick van den Bogaard een kans, na een diepe bal van Tom Diender. De Acht doelman stopte echter zijn inzet. Kort daarna had Rick Slaats kunnen scoren, maar hij raakte de bal niet goed. Van den Bogaard had in de 8e minuut pech dat zijn schot via de rug van een Acht verdediger over het doel ging.

Ondanks daverend begin, Nederwetten weer met lege handen RKVV Nederwetten - SPV: 3-7

Het begon afgelopen zondag zo mooi tegen mede titelkandidaat SPV. Binnen zes minuten kreeg Nederwetten door Ben van der Bruggen en Tim Bunthof de kans om te scoren. Beiden miste jammerlijk het doel. En dan zie je vaak, dat als je zelf niet scoort, de tegenstander het wel doet. In de 12e minuut was het dan ook raak door een mooi doelpunt van Bram Rijnders, 0-1.

ELI - EMK: 1 - 5

Aangeleverde tekst: Cor Groenen In de eerste minuten van de wedstrijd was het woensdag 9 mei jl. nog wat aftasten van beide teams. Daarna speelde EMK een goede wedstrijd met verzorgd voetbal.

Winkelcentrum Nuenen hangt weer vol met fleurige bloemen

Copyright © Gazet Media