Brand aan de Opwettenseweg

                  
08-05-2018, 09:40
Maandagavond rond 22.00 uur brak brand uit in een te koop staande woning aan de Opwettenseweg. De brandweer rukte met groot materieel uit en had het vuur in twintig minuten onder controle. Foto's: Frans Lammerts/De Nuenense Krant

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Freedom Ride in deze regio Steven Kruijswijk en Lars Boom in beeld op Broekdijk

Zaterdagmorgen 5 mei jl. trok een peloton van zo’n 800 wielrenners door deze regio. Vanuit Breugel werd Nederwetten aangedaan en via de Broekdijk kwam het kleurrijke lint over Gerwens grondgebied en werd de Nuenense Berg bereikt.

Gerard van Maasakkers sluit tournee ‘40 jaar liedjes’ af in Nuenen

Het waren twee bijzondere, uitverkochte voorstellingen van Gerard van Maasakkers op 5 en 6 mei jl., georganiseerd door Cultuur Overdag, in samenwerking met de beheerder van Het Klooster.

NKV overtuigd naar veldtitel

Met nog drie wedstrijden te gaan in de veldcompetitie, heeft NKV 1 het kampioenschap al zeker weten te stellen. Door een gelijkspel door de nummer twee in de competitie, wist NKV het kampioenschap vorige week, zonder zelf in actie te komen, al te verzekeren. Met dit kampioenschap promoveert het vaandelteam van NKV weer terug naar de derde klasse op het veld.

INFORMATIERUBRIEK 'VAN EN VOOR DE GEMEENTE'

EMK - ASV ’33: 4 - 0

Het Stokpaardje van Gerrit Jonker

Copyright © Gazet Media