Gerard van Maasakkers sluit tournee ‘40 jaar liedjes’ af in Nuenen

Het waren twee bijzondere, uitverkochte voorstellingen van Gerard van Maasakkers op 5 en 6 mei jl., georganiseerd door Cultuur Overdag, in samenwerking met de beheerder van Het Klooster.
                  
07-05-2018, 14:06
Zijn veelkleurige liedjes en anekdotes brachten ontroering en uitbundigheid. Ze maakten blij, zorgden voor een gevoel van herkenning en saamhorigheid. Van Maasakkers bracht een selectie uit zijn oeuvre van 160 liedjes in 40 jaar. Daarbij werd hij virtuoos begeleid door Mike Roelofs en de Vlaamse theatermaker, zanger en muzikant Frank Cools. Het publiek was divers: familie, oud-buurtgenoten, een medewerker van het bedrijf van zijn vader, dorpsgenoten, heel veel fans (waaronder ook kinderen!). Ook kwamen ze niet alleen uit Nuenen, er waren zelfs bezoekers uit Alkmaar. Niet alleen het publiek genoot, ook Van Maasakkers zelf! Nuenen houdt zich aanbevolen voor een volgend optreden.

Foto: Annette Stevens

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


NKV overtuigd naar veldtitel

Met nog drie wedstrijden te gaan in de veldcompetitie, heeft NKV 1 het kampioenschap al zeker weten te stellen. Door een gelijkspel door de nummer twee in de competitie, wist NKV het kampioenschap vorige week, zonder zelf in actie te komen, al te verzekeren. Met dit kampioenschap promoveert het vaandelteam van NKV weer terug naar de derde klasse op het veld.

INFORMATIERUBRIEK 'VAN EN VOOR DE GEMEENTE'

EMK - ASV ’33: 4 - 0

Het Stokpaardje van Gerrit Jonker

Eindelijk een bankje halverwege Broekdijk

‘Geef de pen door…’

Copyright © Gazet Media