Een jeugdburgemeester zwaait af

                  
16-04-2018, 15:38
Een jaar vol mooie ervaringen zit er bijna op voor de jeugdburgemeester van Nuenen, Lynn Gevers. Op 26 april zal ze, samen met haar wethouder Britt de Bloeme, nog aanwezig zijn bij de lintjesregen en op Koningsdag sluit ze haar jeugdburgemeesterschap af als jurylid bij de fietsoptocht. Ze vindt het wel jammer, maar toch ook prima om het stokje weer door te geven. Lees donderdag het verslag/interview van Gemma Eerdmans, dat ze met Lynn had, in De Nuenense Krant.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


1953-2018: geslaagde reünie van 65-plussers

Het was fantastisch, geweldig om mee te maken: op zaterdag 14 april jl. kwamen 85 mannen en vrouwen, geboren in het jaar 1953 (dit jaar dus 65 jaar jong) die in Nuenen, Gerwen of Nederwetten op de lagere school hebben gezeten, in ‘De Schutsherd’ in Gerwen bij elkaar.

Team ‘Heuhj’ winnaar Wèttegij’t?! 2018

Na het uitvoeren van alle opdrachten en het maken van de vragen op vrijdag 6 april jl., zaten de teams daarna een week lang in spanning. Wie zou er winnaar worden van de Wèttegij’t Quiz 2018? Team 2 ‘Heuhj’ ging er uiteindelijk met de 1ste prijs vandoor!

Opbrengst ‘Samen Verder Nuenen’ collecte: GEWELDIG

Het was spannend voor de afvaardigingen van de twee stichtingen ‘Doctors for Mozambique en ‘Nuenen Guatemala’, die in een aparte ruimte wachtten terwijl het tellen nog niet afgelopen was. Een extra kopje koffie van Hans Vossenaar bracht toch wel rust bij hen!

Bomvol Kloosterplein leeuwenkuil voor gedeputeerde

In haar poging, zowel in Nuenen (drie bijeenkomsten) als in Eindhoven (één bijeenkomst) begrip te kweken voor het voornemen van de provincie, Nuenen bij Eindhoven te voegen, deed gedeputeerde Anne-Marie Spierings afgelopen woensdagavond Nuenen-Dorp aan. In Nederwetten en Gerwen had zij het al zwaar voor de kiezen gekregen, op het afgeladen Plein van Het Klooster was het niet anders.

Cultuur bij de Buur 2018 bood veelzijdig muzisch palet

Heerlijk weer voor Zwemloop Nuenen

Voor de derde keer hield Squadra Events het afgelopen weekend de Zwemloop in het Laco Feel Fit Center Nuenen. De in totaal ruim 120 deelnemers genoten zaterdagavond 7 april jl. van een uitstekend georganiseerd en gezellig evenement en natuurlijk van het verrassend mooie weer.

Copyright © Gazet Media