1953-2018: geslaagde reünie van 65-plussers

Het was fantastisch, geweldig om mee te maken: op zaterdag 14 april jl. kwamen 85 mannen en vrouwen, geboren in het jaar 1953 (dit jaar dus 65 jaar jong) die in Nuenen, Gerwen of Nederwetten op de lagere school hebben gezeten, in ‘De Schutsherd’ in Gerwen bij elkaar.
                  
16-04-2018, 14:15
Het was een weerzien met mensen die elkaar in veel gevallen veertig of vijftig jaar niet hadden gezien. De aanwezigen kwamen uit alle windstreken: Amsterdam, Delft, Deventer, Rotterdam, Lelystad, Hulst (Zeeuws Vlaanderen), Hardegarijp (Friesland) en zelfs ook uit België (Hechtelt) en Duitsland (Bremen). Jammer dat twee deelnemers op het laatst moesten afmelden; veel beterschap toegewenst aan Jeanne van de Laar en Gerda Wesenbeek. Schieten Natuurlijk kregen we wat we verdienden qua weersomstandigheden: een stralende zon en een aangename temperatuur. ‘De Schutsherd’ begeleidde het schieten op professionele wijze. Winnaar werd Ad Smulders, die er meteen een mooie hobby bij heeft. Uiteraard waren we blij met de aanwezigheid van meester Jan Keijzers en juffrouw Jo Slegers, die meteen werden ingeschakeld bij het nakijken van de kenniskwis over (oud) Nuenen. Winnaar van de kwis werd Gerrit Sweers. Oude liefdes Het was hartverwarmend om alleen maar lachende gezichten te zien. Na vijftig jaar was er een weerzien met allemaal echte Nuenenaren, die elkaar veel te vertellen hadden; het ging om elkaar en niet om wat men bereikt had. Ook oude liefdes werden teruggezien en er werden heel veel oude koeien uit de sloot gehaald. De middag werd afgesloten met een uitstekend verzorgd dinerbuffet, waarna nog lang werd bijgepraat. Donatie aan speeltuin de Kievit We kijken terug op een zeer geslaagde bijeenkomst van 65- en bijna 65-jarigen. Alle positieve geluiden op de dag zelf en de vele reacties achteraf vervullen de organisatoren (Leo van Tien, Martje Jansen-van Grotel en Hennie Merks) met trots. De deelnemers werd gevraagd een financiële bijdrage te leveren voor het feest. Na het opmaken van de balans, blijkt er een mooi bedrag over te zijn dat gedoneerd zal worden aan Speeltuin de Kievit.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Team ‘Heuhj’ winnaar Wèttegij’t?! 2018

Na het uitvoeren van alle opdrachten en het maken van de vragen op vrijdag 6 april jl., zaten de teams daarna een week lang in spanning. Wie zou er winnaar worden van de Wèttegij’t Quiz 2018? Team 2 ‘Heuhj’ ging er uiteindelijk met de 1ste prijs vandoor!

Opbrengst ‘Samen Verder Nuenen’ collecte: GEWELDIG

Het was spannend voor de afvaardigingen van de twee stichtingen ‘Doctors for Mozambique en ‘Nuenen Guatemala’, die in een aparte ruimte wachtten terwijl het tellen nog niet afgelopen was. Een extra kopje koffie van Hans Vossenaar bracht toch wel rust bij hen!

Bomvol Kloosterplein leeuwenkuil voor gedeputeerde

In haar poging, zowel in Nuenen (drie bijeenkomsten) als in Eindhoven (één bijeenkomst) begrip te kweken voor het voornemen van de provincie, Nuenen bij Eindhoven te voegen, deed gedeputeerde Anne-Marie Spierings afgelopen woensdagavond Nuenen-Dorp aan. In Nederwetten en Gerwen had zij het al zwaar voor de kiezen gekregen, op het afgeladen Plein van Het Klooster was het niet anders.

Cultuur bij de Buur 2018 bood veelzijdig muzisch palet

Heerlijk weer voor Zwemloop Nuenen

Voor de derde keer hield Squadra Events het afgelopen weekend de Zwemloop in het Laco Feel Fit Center Nuenen. De in totaal ruim 120 deelnemers genoten zaterdagavond 7 april jl. van een uitstekend georganiseerd en gezellig evenement en natuurlijk van het verrassend mooie weer.

Duo Ambiguity: luister- én kijkgenot!

Copyright © Gazet Media