Team ‘Heuhj’ winnaar Wèttegij’t?! 2018

Na het uitvoeren van alle opdrachten en het maken van de vragen op vrijdag 6 april jl., zaten de teams daarna een week lang in spanning. Wie zou er winnaar worden van de Wèttegij’t Quiz 2018? Team 2 ‘Heuhj’ ging er uiteindelijk met de 1ste prijs vandoor!
                  
15-04-2018, 21:20
Op zaterdagavond 14 april jl. verzamelden de teams zich in ‘De Koppelaar’, om zich klaar te maken voor de laatste opdracht en natuurlijk de bekendmaking van de winnaar van de Wèttegij’t Quiz 2018. De avond begon met het voorstellen van alle deelnemende teams. Daarna werd eindelijk duidelijk bij welk adres de Wettense viervoeters hoorden en wie nu op de verknipte pasfoto’s stonden. Ook de vragen die tijdens de geheime opdracht gemaakt moesten worden, zorgden voor wat ‘ojaatjes’ en ‘ahaatjes’. Want welk dier bestaat toch voor ¾ uit wol? Inderdaad, het goede antwoord is een wolf. Bewonderen Alle knutselprojecten, zoals de wijnplankjes, muziekinstrumenten, gehaakte bloemetjes en glitterfoto’s konden bewonderd worden. Maar ook allerlei grappige opmerkingen in het quizboek werden gedeeld. Eén team had bij alle vragen al een krulletje gezet, zodat de organisatie deze niet meer na hoefde te kijken. Raden van etenswaren De spanning nam langzaam toe. Want wat zou de laatste opdracht zijn? Zou er weer een bouwwerk gemaakt moeten worden, een kaartenhuis misschien? Deze keer bestond de opdracht uit het raden van 10 verschillende etenswaren die in kleine potjes zaten. Er werd druk geproefd, geroken en gevoeld. Af en toe ontstond er een flinke discussies en verwachtten de teams op Internet het goede antwoord te kunnen vinden. Prijzen Na het optellen van alle punten werd eindelijk de winnaar bekend gemaakt. Team ‘Heuhj’ behaalde de eerste plaats en won daarmee een flinke korting op een BBQ en een bedrag van 250 euro, te besteden aan een Nederwettens doel. Beide prijzen worden mogelijk gemaakt door Jumbo Ton Grimberg. Samen met DJ Wouter eindigde de avond met een erg gezellig feestje. DOEN! KPJ Nederwetten bedankt alle deelnemers, teamcaptains, sponsoren en alle vrijwilligers die geholpen hebben om er weer hele gezellige avonden van te maken.

Foto: 1: Winnaar ‘Heuhj’. Foto 2: De ‘Hoeksteentjes’ proeven en ruiken tijdens de laatste opdracht. Foto 3: ‘Keien van de Soeterbeek’ bezig met de laatste opdracht.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Opbrengst ‘Samen Verder Nuenen’ collecte: GEWELDIG

Het was spannend voor de afvaardigingen van de twee stichtingen ‘Doctors for Mozambique en ‘Nuenen Guatemala’, die in een aparte ruimte wachtten terwijl het tellen nog niet afgelopen was. Een extra kopje koffie van Hans Vossenaar bracht toch wel rust bij hen!

Bomvol Kloosterplein leeuwenkuil voor gedeputeerde

In haar poging, zowel in Nuenen (drie bijeenkomsten) als in Eindhoven (één bijeenkomst) begrip te kweken voor het voornemen van de provincie, Nuenen bij Eindhoven te voegen, deed gedeputeerde Anne-Marie Spierings afgelopen woensdagavond Nuenen-Dorp aan. In Nederwetten en Gerwen had zij het al zwaar voor de kiezen gekregen, op het afgeladen Plein van Het Klooster was het niet anders.

Cultuur bij de Buur 2018 bood veelzijdig muzisch palet

Heerlijk weer voor Zwemloop Nuenen

Voor de derde keer hield Squadra Events het afgelopen weekend de Zwemloop in het Laco Feel Fit Center Nuenen. De in totaal ruim 120 deelnemers genoten zaterdagavond 7 april jl. van een uitstekend georganiseerd en gezellig evenement en natuurlijk van het verrassend mooie weer.

Duo Ambiguity: luister- én kijkgenot!

Onvervalst genieten met klucht Lindespelers

De Lindespelers verrasten hun publiek afgelopen weekend met de heerlijke klucht ‘Suite 648’. Het stuk bevat de voor dit genre welbekende, hilarische elementen als deuren die open en dicht gaan, een raam dat alsmaar ellende veroorzaakt en een langzaam oplopende, hopeloze situatie.

Copyright © Gazet Media