Opbrengst ‘Samen Verder Nuenen’ collecte: GEWELDIG

Het was spannend voor de afvaardigingen van de twee stichtingen ‘Doctors for Mozambique en ‘Nuenen Guatemala’, die in een aparte ruimte wachtten terwijl het tellen nog niet afgelopen was. Een extra kopje koffie van Hans Vossenaar bracht toch wel rust bij hen!
                  
15-04-2018, 20:53
‘Wat zou de opbrengst zijn?’, vroegen zij zich herhaaldelijk af. ‘Hoeveel kinderen kunnen wij nu weer extra helpen?’ Maar niet alleen voor hen was het spannend, evenzo voor de organisatie van de ‘Samen Verder Nuenen’ collecte. Het was de eerste keer dat één collecte bestemd was voor twee goede doelen. En wat hebben de collectanten en de gulle gevers hun best gedaan. Voor het opgehaalde bedrag van ca. € 11.000 is een heel groot ‘Dank je wel’ op zijn plaats. Heel hartelijk dank Ruim 100 collectanten klopten bij ruim 5000 huizen aan en de gevers beloonden hun ruim. Misschien ook wel omdat alles nu bestemd werd voor twee echte Nuenense goede doelen. Géén kosten, want alle leden van de stichtingen betalen alle bijkomende kosten uit eigen zak en zo hoort dat ook. Tenslotte willen we hier de ruim 100 collectanten, waarvan velen meer dan twee wijken doen en dit al vele tientallen jaren, nogmaals heel hartelijk bedanken. Vooral voor hen is het goed om te horen, dat juist door hun inzet, de collecte zo’n mooi resultaat heeft opgeleverd. Heel hartelijk dank daarvoor en wij hopen dat we volgend jaar nog één keer een beroep mogen doen op jullie en ook dan weer voor twee Nuenense goede doelen. Stichting ‘Samen Verder Nuenen’ Jan Cunnen

Foto: 1: De afvaardiging van de 2 Stichtingen wacht op het resultaat. Foto 2: Overhandiging cheque aan Stichting ‘Nuenen Guatemala’. Foto 3: Overhandiging cheque aan Stichting ‘Doctors for Mozambique’. Foto’s: Petra van Laarhoven/De Nuenense Krant

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Bomvol Kloosterplein leeuwenkuil voor gedeputeerde

In haar poging, zowel in Nuenen (drie bijeenkomsten) als in Eindhoven (één bijeenkomst) begrip te kweken voor het voornemen van de provincie, Nuenen bij Eindhoven te voegen, deed gedeputeerde Anne-Marie Spierings afgelopen woensdagavond Nuenen-Dorp aan. In Nederwetten en Gerwen had zij het al zwaar voor de kiezen gekregen, op het afgeladen Plein van Het Klooster was het niet anders.

Cultuur bij de Buur 2018 bood veelzijdig muzisch palet

Heerlijk weer voor Zwemloop Nuenen

Voor de derde keer hield Squadra Events het afgelopen weekend de Zwemloop in het Laco Feel Fit Center Nuenen. De in totaal ruim 120 deelnemers genoten zaterdagavond 7 april jl. van een uitstekend georganiseerd en gezellig evenement en natuurlijk van het verrassend mooie weer.

Duo Ambiguity: luister- én kijkgenot!

Onvervalst genieten met klucht Lindespelers

De Lindespelers verrasten hun publiek afgelopen weekend met de heerlijke klucht ‘Suite 648’. Het stuk bevat de voor dit genre welbekende, hilarische elementen als deuren die open en dicht gaan, een raam dat alsmaar ellende veroorzaakt en een langzaam oplopende, hopeloze situatie.

40- en 25-jarige jubilarissen bij Showkorps O&V | Nuenen

Afgelopen weekend werden bij Showkorps O&V jubilarissen Pieter Janssen en Yvonne van den Born gehuldigd tijdens een feestelijke avond. Naast de huldiging door de vereniging, mochten zij ook een oorkonde in ontvangst nemen van de Brabantse Bond van Muziekverenigingen.

Copyright © Gazet Media