Cultuur bij de Buur 2018 bood veelzijdig muzisch palet

                  
11-04-2018, 09:21
Eigenlijk was het te mooi weer om binnen te zitten. Desondanks vond een groot aantal Nuenenaren afgelopen zondag de weg naar in totaal zes huiskamers en de school aan het Andriesplein. Na een levendig openingsconcert van Wereldkoor Keskedee onder leiding van hun nieuwe dirigent Maud Broeksteeg, verspreidden bezoekers zich naar de diverse locaties voor de vooral muzikale presentaties van een keur van artiesten. Het aanbod varieerde van solopianospel tot Spaanse dans, van dichtkunst tot klarinettrio. In zes woningen vonden zij een gastvrij onthaal, om het halfuur werd gerouleerd zodat men van vier optredens kon genieten. Tot besluit traden vele artiesten nog op met elk één nummer voor een volle aula van De Dassenburcht. Onze fotograaf Jeanne Meijer was er deze middag bij voor een impressie.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Heerlijk weer voor Zwemloop Nuenen

Voor de derde keer hield Squadra Events het afgelopen weekend de Zwemloop in het Laco Feel Fit Center Nuenen. De in totaal ruim 120 deelnemers genoten zaterdagavond 7 april jl. van een uitstekend georganiseerd en gezellig evenement en natuurlijk van het verrassend mooie weer.

Duo Ambiguity: luister- én kijkgenot!

Onvervalst genieten met klucht Lindespelers

De Lindespelers verrasten hun publiek afgelopen weekend met de heerlijke klucht ‘Suite 648’. Het stuk bevat de voor dit genre welbekende, hilarische elementen als deuren die open en dicht gaan, een raam dat alsmaar ellende veroorzaakt en een langzaam oplopende, hopeloze situatie.

40- en 25-jarige jubilarissen bij Showkorps O&V | Nuenen

Afgelopen weekend werden bij Showkorps O&V jubilarissen Pieter Janssen en Yvonne van den Born gehuldigd tijdens een feestelijke avond. Naast de huldiging door de vereniging, mochten zij ook een oorkonde in ontvangst nemen van de Brabantse Bond van Muziekverenigingen.

Spannende Wèttegij’t?! Quiz

DOEN! KPJ Nederwetten organiseert voor de derde keer de Wèttegij’t?! Quiz. Op vrijdagavond 6 april jl. konden de teams om 19.00 uur het quizboek ophalen. Op een eigen locatie mochten ze de vragen gaan beantwoorden en de raadsels oplossen. Alle hulpmiddelen zijn toegestaan.

Onvervalst genieten met klucht Lindespelers

Na een fantastische première gisteravond, heeft u vanavond helaas nog maar één kans om te genieten van een onvervalste, heerlijke klucht van de Lindespelers. Het stuk bevat de voor dit genre welbekende, hilarische elementen als deuren die open en dicht gaan, een raam dat alsmaar ellende veroorzaakt en een langzaam oplopende, hopeloze situatie.

Copyright © Gazet Media