Heerlijk weer voor Zwemloop Nuenen

Voor de derde keer hield Squadra Events het afgelopen weekend de Zwemloop in het Laco Feel Fit Center Nuenen. De in totaal ruim 120 deelnemers genoten zaterdagavond 7 april jl. van een uitstekend georganiseerd en gezellig evenement en natuurlijk van het verrassend mooie weer.
                  
10-04-2018, 10:41
Verslag: Marlène van Kuyk Foto’s: Ming Jiang De aftrap werd gedaan door de scholieren. Leerlingen van Nuenense bassischolen en het Eckart College, alleen of in duo’s, zwommen 8 tot 12 baantjes en liepen 1000 tot 2000 meter, afhankelijk van de leeftijd. Daarna was het de beurt aan de volwassenen die, ook in duo’s of alleen, konden kiezen uit 1/4 of 1/8 Zwemloop. In het eerste geval zwommen ze 40 baantjes en liepen 10 kilometer, de andere afstand bestond uit de helft daarvan. Het hardloopparcours liep over de Kerkstraat, waar de terrassen door de voor april ongekend hoge temperatuur goed gevuld waren en van waaruit de deelnemers flink werden aangemoedigd. Sfeervol en geslaagd Voor de sportievelingen en de organisatie was het dan ook een sfeervol en geslaagd sportfestijn, dat mede mogelijk werd gemaakt door sponsoren Jumbo Ton Grimberg en Jumbo Winkelcentrum Kernkwartier, die de medailles voor de scholieren en het fruit na afloop verzorgden, Drinq die de dorstige atleten van water voorzag, het Nuenense bedrijf Freya dat de hekwerken leverde en de vrijwilligers van 27mc.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Duo Ambiguity: luister- én kijkgenot!

Onvervalst genieten met klucht Lindespelers

De Lindespelers verrasten hun publiek afgelopen weekend met de heerlijke klucht ‘Suite 648’. Het stuk bevat de voor dit genre welbekende, hilarische elementen als deuren die open en dicht gaan, een raam dat alsmaar ellende veroorzaakt en een langzaam oplopende, hopeloze situatie.

40- en 25-jarige jubilarissen bij Showkorps O&V | Nuenen

Afgelopen weekend werden bij Showkorps O&V jubilarissen Pieter Janssen en Yvonne van den Born gehuldigd tijdens een feestelijke avond. Naast de huldiging door de vereniging, mochten zij ook een oorkonde in ontvangst nemen van de Brabantse Bond van Muziekverenigingen.

Spannende Wèttegij’t?! Quiz

DOEN! KPJ Nederwetten organiseert voor de derde keer de Wèttegij’t?! Quiz. Op vrijdagavond 6 april jl. konden de teams om 19.00 uur het quizboek ophalen. Op een eigen locatie mochten ze de vragen gaan beantwoorden en de raadsels oplossen. Alle hulpmiddelen zijn toegestaan.

Onvervalst genieten met klucht Lindespelers

Na een fantastische première gisteravond, heeft u vanavond helaas nog maar één kans om te genieten van een onvervalste, heerlijke klucht van de Lindespelers. Het stuk bevat de voor dit genre welbekende, hilarische elementen als deuren die open en dicht gaan, een raam dat alsmaar ellende veroorzaakt en een langzaam oplopende, hopeloze situatie.

Sint Jozefschool Nederwetten bereikt magische grens van 50 leerlingen

Vanmorgen was het feest op school. Vanaf deze dag zitten er maar liefst 50 leerlingen op de Sint Jozefschool. Een hele mijlpaal voor de kleine school in Nederwetten.

Copyright © Gazet Media