Duo Ambiguity: luister- én kijkgenot!

                  
09-04-2018, 21:53
Vrijdagmiddag 6 april jl. trad het ensemble Duo Ambiguity op in de Raadzaal in Het Klooster. Het charmante duo speelde de sterren van de hemel. Het was niet alleen een genot om naar te luisteren, maar ook prachtig om te zien hoe de musici zich inleefden in de muziek. Het was verhelderend om steeds een korte toelichting te krijgen op de stukken die ze speelden. Al was het ook zoals Anna Britala vertelde: ‘muziek spreekt een eigen taal die overal ter wereld wordt begrepen.’ Ook in het komende seizoen hoopt Cultuur Overdag weer mooi klassieke concerten te kunnen programmeren. Maar eerst nog een lezing over Bach (22 april) en twee concerten van Gerard van Maasakkers (5 en 6 mei). Het laatste nieuws over alle activiteiten is te vinden op www.cultuuroverdag.nl.

Foto: ’s: Marleen Houben/De Nuenense Krant

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Onvervalst genieten met klucht Lindespelers

De Lindespelers verrasten hun publiek afgelopen weekend met de heerlijke klucht ‘Suite 648’. Het stuk bevat de voor dit genre welbekende, hilarische elementen als deuren die open en dicht gaan, een raam dat alsmaar ellende veroorzaakt en een langzaam oplopende, hopeloze situatie.

40- en 25-jarige jubilarissen bij Showkorps O&V | Nuenen

Afgelopen weekend werden bij Showkorps O&V jubilarissen Pieter Janssen en Yvonne van den Born gehuldigd tijdens een feestelijke avond. Naast de huldiging door de vereniging, mochten zij ook een oorkonde in ontvangst nemen van de Brabantse Bond van Muziekverenigingen.

Spannende Wèttegij’t?! Quiz

DOEN! KPJ Nederwetten organiseert voor de derde keer de Wèttegij’t?! Quiz. Op vrijdagavond 6 april jl. konden de teams om 19.00 uur het quizboek ophalen. Op een eigen locatie mochten ze de vragen gaan beantwoorden en de raadsels oplossen. Alle hulpmiddelen zijn toegestaan.

Onvervalst genieten met klucht Lindespelers

Na een fantastische première gisteravond, heeft u vanavond helaas nog maar één kans om te genieten van een onvervalste, heerlijke klucht van de Lindespelers. Het stuk bevat de voor dit genre welbekende, hilarische elementen als deuren die open en dicht gaan, een raam dat alsmaar ellende veroorzaakt en een langzaam oplopende, hopeloze situatie.

Sint Jozefschool Nederwetten bereikt magische grens van 50 leerlingen

Vanmorgen was het feest op school. Vanaf deze dag zitten er maar liefst 50 leerlingen op de Sint Jozefschool. Een hele mijlpaal voor de kleine school in Nederwetten.

Musicalgroep Kapsones bestaat 40 jaar

Het amateurgezelschap Kapsones treedt op voor kinderen van ongeveer vier tot en met twaalf jaar. Alle producties zijn de laatste tien jaar zelf bedacht: de choreografie, de teksten, de muziek en de kleding. Van de optredens in de afgelopen veertig jaar, zijn er slechts enkele die niet helemaal zelf gemaakt zijn.

Copyright © Gazet Media