Bezoek aan dagopvang Het Steunpunt

Afgelopen maandagmorgen heeft een delegatie van senioren van CV De Dwèrsklippels Seniorencarnaval gevierd bij de dagopvang in Het Steunpunt. Dit onder leiding van Ria Hoefnagels en Riky Foederer. De ouderen zagen er prachtig uit en iedereen was kleurrijk aangekleed en uitgedost met een mooie hoed. De accommodatie was goed versierd met ballonnen en slingers en met carnavalszakdoeken als tafelkleedjes en serpentine.
                  
13-02-2018, 10:57
Dit jaar vierden we carnaval met Heerboer Frans Spoek en zijn vrouw Marijke Spoek-Martens. Ze kwamen gezellig koffie/thee drinken en natuurlijk was er voor gebak gezorgd. Iedereen genoot van dit heerlijks met lekker veel slagroom erop. Opdracht De Heerboer legde aan alle senioren uit wat zijn functie als ondersteuner van de prins is, welke op deze morgen andere verplichtingen had. De senioren mochten natuurlijk van alles vragen aan hem. Frans had voor iedereen aandacht en verraste alle ouderen met een medaille van prins Hospitalens, met een persoonlijk woordje. Natuurlijk kregen de senioren deze morgen ook een opdracht en voor de winnaars, welke de meeste gezegdes goed hadden, waren er zelfs prijsjes. Er was voor deze gelegenheid een duo uitgenodigd; ‘Hij en Ik’, dat voor de muzikale omlijsting zorgde. Een advocaatje met slagroom en de polonaise ontbraken er niet aan. Iedereen kan terugkijken op een geslaagde ochtend. Het was weer een prachtig feest, dat zonder vrijwilligers niet mogelijk zou zijn geweest en waar iedereen veel plezier aan beleefde. Met vriendelijke groet Ria Hoefnagels, coördinator senioren carnaval voor de ouderen

Foto: 's: Petra van Laarhoven/De Nuenense Krant

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Foto's carnaval Nuenen

Gezellige Senioren Carnaval

Uitslag optocht van Nuenen

Carnavalstoptocht Nuenen De Nieuwe Linde; winnaar bij de bassischolen

Eind november kwam onze optochtcommissie bij elkaar voor de eerste vergadering. Nadat we vorig jaar gewonnen hadden, wilden we natuurlijk ook dit jaar weer met iets leuks komen tijdens de carnavalsoptocht.

Uitslag optocht van Gerwen

St Jozefschool feest volop mee met Prins Preparé

Dit is het verhaal van een dorp, Nederwetten is de naam. Dat dorp viert dit jaar een groots carnaval. Zij feesten volop mee met Prins Preparé. Dit zijn een paar regels uit het carnavalslied van Prins Preparé en zijn adjudanten Importé en Overkappé. En dit lied zongen de leerlingen van Eenbes Sint Jozef uit Nederwetten tijdens hun carnavalsviering op school uit volle borst.

Copyright © Gazet Media