Schôn Vrouwkes Avond

                  
09-02-2018, 22:46
Carnaval 2018 is begonnen in Nuenen! Bekijk op de Facebookpagina van De Nuenense Krant foto's van Schôn Vrouwkes Avond, gemaakt door Marleen Houben.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Carnaval op de BS de Wentelwiek

Vanmorgen kwamen we om vijf voor half 9 allemaal zo gek mogelijk verkleed naar de klas. Eerst gingen we elkaars mooie kleding in de eigen klassen bekijken. En een speciale carnavalsfotograaf heeft alle klassen op de gevoelige plaat vastgelegd.

'Herkenning zoeken in elkaars verhalen' Moslimtheoloog Ajouaou verkiest dialoog boven dogma's

Hij kreeg in Marokko op zijn 18de verjaardag stiekem een bijbel toegespeeld. De verhalen daarin hadden een belangrijke invloed op zijn leven. Kwam als zoon van een gastarbeider in 1991 naar Nederland, met wat kleren én zijn bijbel. Kreeg van zijn Nederlandse taallerares in Utrecht als huiswerk: zes maanden lang naar de zondagsmis gaan in de Domkerk. Studeerde en promoveerde in de godsgeleerdheid aan de christelijke UVA, gaf als moslim godsdienstles aan protestantse scholen. Vorige week woensdag kwam Mohamed Ajouaou in de Regenboog spreken over de dromen die moslims en christenen kunnen delen. Geen gemakkelijke boodschap, in een gepolariseerde samenleving.

Bijeenkomst met Martin Versluijsen van de gemeente Nuenen in Vrouwencentrum ‘De Vlinder’

Op maandag 5 februari jl. waren het bestuur, de coördinatoren en een aantal cursisten aanwezig in het Vrouwencentrum, om te praten met Martin Versluijsen over de toekomst van ‘De Vlinder’.

INFORMATIERUBRIEK 'VAN EN VOOR DE GEMEENTE' WEEK 6

Stem op Twirlvereniging Dedication!

De trainingen voor het nieuwe twirl seizoen zijn voor Twirlvereniging Dedication in volle gang en de eerste wedstrijd met hun nieuwe routine komt er ook al aan. Zij kunnen uw steun hierbij goed gebruiken.

Zwemmers Z&PV Nuenen handhaven zich in top 10

Afgelopen zondag hebben de zwemmers van Z&PV Nuenen een grote stap gezet richting een definitieve top 10 klassering in de A-competitie voor seizoen 2017-2018.

Copyright © Gazet Media