Stem op Twirlvereniging Dedication!

De trainingen voor het nieuwe twirl seizoen zijn voor Twirlvereniging Dedication in volle gang en de eerste wedstrijd met hun nieuwe routine komt er ook al aan. Zij kunnen uw steun hierbij goed gebruiken.
                  
05-02-2018, 21:38
Twirlen is een sport waarin dans en batontechnieken worden gecombineerd. Het doel is om aan wedstrijden deel te nemen in solo-, duo- en/of groepsverband. In december jl. mocht het largeteam van Twirlvereniging Dedication voor de 2e keer op rij de titel Nederlands Kampioen in ontvangst nemen. Stemmen In januari jl. kwam de 10-jarige Veronique in actie op het Nederlandse Kampioenschappen twirl. Zij behaalde hierbij een prachtige 5e plek. De leden van deze vereniging komen onder andere uit Geldrop, maar ook uit Nuenen, Helmond en Someren. Om de pakken voor de nieuwe routine en hun trainingslocatie ‘sporthal De Weijer’ in Mierlo te kunnen bekostigen, doen zij mee aan een stem actie. Doormiddel van uw stem kunnen zij wel € 2000,- winnen. Kijk snel op de Facebookpagina van Twirlvereniging Dedication of breng uw stem uit via www.sportmeteenvoordeel.nl. Alvast heel erg bedankt! Nieuwsgierig geworden naar deze sport en dans en muziek is helemaal jouw ding? Dan ben je van harte welkom om eens te komen kijken en mee te doen bij een training van Dedication. Aanmelding staat open voor meisjes én jongens vanaf 4 jaar. De trainingen vinden plaats in sporthal ‘De Weijer’ in Mierlo op maandagavond. Beginnersgroep maandag: balletzaal 18.30-19.30 uur. Large team en solistenonderdelen: sporthal 19.30-21.30 uur.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Zwemmers Z&PV Nuenen handhaven zich in top 10

Afgelopen zondag hebben de zwemmers van Z&PV Nuenen een grote stap gezet richting een definitieve top 10 klassering in de A-competitie voor seizoen 2017-2018.

Zwamavonden Gerwen, #geweldig!

Afgelopen weekend hield CV De Narre-Kappen voor de 34e keer haar Zwamavonden. Tijdens twee uitverkochte avonden werd het publiek vermaakt met diverse acts van topniveau.

Toch succes na diefstal drama Nederlands Kampioen bij Nuenense Vogelvereniging De Bastaarden

Nadat in november vorig jaar de Nuenense Vogelvereniging tijdens hun jaarlijkse tentoonstelling werd getroffen door een verschrikkelijke diefstal, zijn begin dit jaar de eerste tekenen van herstel zichtbaar.

EMK - Keldonk: 3 - 2

Na een lange (misschien wel te lange) pauze, kwam EMK afgelopen zondag weer in actie. Tegenstander was de nummer laatst uit de competitie Keldonk.

Z&PV Nuenen Heren 1; beter, maar nog niet goed

Het 1e heren waterpoloteam van Z&PV Nuenen begint steeds beter te draaien. De nieuwe trainer René Evers heeft hierin een belangrijk aandeel. Het is echter nog niet goed wat Nuenen laat zien.

Muzikale middag met het Quatrìola Ensemble

Vrijdagmiddag 2 februari jl. was het weer genieten in de Raadszaal in Het Klooster. Cultuur Overdag en Stichting Muziek in Huis hielden in Nuenen hun tweede klassieke concert.

Copyright © Gazet Media