LIJSTTREKKERS OP WEG NAAR DE VERKIEZINGEN

                  
11-01-2018, 16:25
In de serie 'Lijsttrekkers op weg naar de verkiezingen' publiceerden wij eerder interviews met de lijsttrekkers van D66 (Bertje van Stiphout, 16 november, toen nog als nieuwe fractieleider); VVD (Gaby Scholder, 14 december, toen nog als fractieleider); W70 (Ralf Stultiëns, 21 december); GroenLinks (Boudewijn Wilmar, 4 januari). Deze week leest u in De Nuenense Krant het interview met Jan Wesenbeek, lijsttrekker PvdA.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


BS De Nieuwe Linde start met muziekcoaching Muziekonderwijs beleeft ook in Nuenen revival

Afgelopen maandag maakten vijf groepen leerlingen van Kindcentrum De Nieuwe Linde als eerste kennis met een nieuwe methode van muziekonderwijs. Wij waren daarvoor te gast bij groep 4 van meester En, nog beter nieuws: De Nieuwe Linde is niet de enige school in Nuenen die bezig is met vernieuwing van haar muziekonderwijs.

75-jarig lidmaatschap RKSV Nuenen Jan van Maasakkers postuum gehuldigd

Tijdens de nieuwjaarsreceptie afgelopen zondag 7 januari, heeft de familie van Jan van Maasakkers onder toeziend oog van vele aanwezige leden de ‘Jan van Maasakkerstribune’ officieel onthuld. Hiermee heeft de hoofdtribune van RKSV Nuenen een eigen naam gekregen.

INFORMATIERUBRIEK 'VAN EN VOOR DE GEMEENTE' WEEK 2

Sinds 2011 wordt jaarlijks de landelijke ‘Meer dan handen-vrijwilligersprijs’ uitgereikt om vrijwilligers en hun organisaties in het zonnetje te zetten. Gemeenten kunnen kandidaten voordragen - inwoners kunnen mede bepalen wie wint.

Young Talent Award 2017 voor Dirk de Vocht

Dirk de Vocht van Bakkerij de Vocht is maandag 8 januari jl. tijdens het nieuwjaarsgala in de Collse Hoeve door het Ondernemers Contact Nuenen (OCN) gehuldigd met de Young Talent Award 2017.

Ondernemersprijs Nuenen voor Patrick Coppelmans

Patrick Coppelmans is maandag 8 januari jl. tijdens een drukbezocht nieuwjaarsgala in de Collse Hoeve door het Ondernemers Contact Nuenen (OCN) uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar 2017.

Nieuwjaarstoernooi en receptie RKGSV

Afgelopen zaterdag werd er bij RKGSV Gerwen voor de derde keer het mix nieuwjaarstoernooi georganiseerd. Op deze mooie zaterdag streden in totaal 55 leden van de B junioren en de senioren teams van RKGSV om de eer en de consumptiebonnen.

Copyright © Gazet Media