75-jarig lidmaatschap RKSV Nuenen Jan van Maasakkers postuum gehuldigd

Tijdens de nieuwjaarsreceptie afgelopen zondag 7 januari, heeft de familie van Jan van Maasakkers onder toeziend oog van vele aanwezige leden de ‘Jan van Maasakkerstribune’ officieel onthuld. Hiermee heeft de hoofdtribune van RKSV Nuenen een eigen naam gekregen.
                  
10-01-2018, 11:08
Jan van Maasakkers zou tijdens deze nieuwjaarsbijeenkomst gehuldigd worden voor zijn 75-jarig lidmaatschap van de RKSV, maar helaas heeft hij dit niet meer mogen meemaken. Hij overleed afgelopen juli. Jan heeft erg veel voor de club betekend. De laatste jaren vooral naast het veld, waar hij gezeten in zijn scootmobiel geen enkele thuiswedstrijd van Nuenen 1 wilde missen. Het verlies van Jan is de club zwaar gevallen en we missen hem nog steeds. Vanwege zijn grote verdiensten heeft het bestuur van RKSV besloten Jan postuum te huldigen en zijn naam voor altijd prominent aan de club te verbinden met de naamgeving van de hoofdtribune. Tijdens de drukbezochte nieuwjaarsreceptie zijn naast Jan ook Antoon v/d Heuvel en Eduard v/d Lockant, 60 jaar lid, Wim Chatrer, 50 jaar lid, Ronald v/d Meulen, 40 jaar lid en Ernst Coolen, Toine Hurkx, Maarten Pelzer, John Verberne, Bart de Vries, Hans de Vries, Mark Renard, Remco Viergever en Ad van Zoggel, 25 jaar lid gehuldigd.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


INFORMATIERUBRIEK 'VAN EN VOOR DE GEMEENTE' WEEK 2

Sinds 2011 wordt jaarlijks de landelijke ‘Meer dan handen-vrijwilligersprijs’ uitgereikt om vrijwilligers en hun organisaties in het zonnetje te zetten. Gemeenten kunnen kandidaten voordragen - inwoners kunnen mede bepalen wie wint.

Young Talent Award 2017 voor Dirk de Vocht

Dirk de Vocht van Bakkerij de Vocht is maandag 8 januari jl. tijdens het nieuwjaarsgala in de Collse Hoeve door het Ondernemers Contact Nuenen (OCN) gehuldigd met de Young Talent Award 2017.

Ondernemersprijs Nuenen voor Patrick Coppelmans

Patrick Coppelmans is maandag 8 januari jl. tijdens een drukbezocht nieuwjaarsgala in de Collse Hoeve door het Ondernemers Contact Nuenen (OCN) uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar 2017.

Nieuwjaarstoernooi en receptie RKGSV

Afgelopen zaterdag werd er bij RKGSV Gerwen voor de derde keer het mix nieuwjaarstoernooi georganiseerd. Op deze mooie zaterdag streden in totaal 55 leden van de B junioren en de senioren teams van RKGSV om de eer en de consumptiebonnen.

NKV morele winnaar zonder punten

Als de lantaarndrager tegen de koploper speelt, is in het algemeen de wedstrijd niet spannend. Afgelopen zondag was het NKV tegen SDO uit Veldhoven voor senioren 1, 2 en 3.

Op zoek naar aardwarmte bij Nederwetten

Afgelopen weekeinde werd er naarstig gezocht naar aardwarmte in de diepere bodemlagen onder Nederwetten. Het modderige pad van de Nieuwlandweg was de locatie die zonder problemen bereden werd door grote vibro-trucks met dikke tractorbanden.

Copyright © Gazet Media