Eigen smartbord voor dagbesteding Jo van Dijkhof

Sinds kort kan de dagbesteding Jo van Dijkhof, dankzij de Vrienden van de Akker & Jo van Dijkhof, gebruik maken van hun eigen smartbord! Het bord, Prowise, werkt als één grote computer met heel veel mogelijkheden, functies en ingebouwde spelmogelijkheden.
                  
14-11-2017, 14:54
We kunnen bijvoorbeeld digitaal schrijven, wat te gebruiken is bij activiteiten zoals geheugentraining. Daarnaast kunnen we een smartphone of Ipad koppelen. Zo kunnen we op afstand het internet op en foto’s en filmpjes laten zien. Dit gebruiken we bijvoorbeeld bij de muziekvaria en de natuurclub. Ook heeft Prowise een USB en HDMI ingang, zodat presentaties getoond kunnen worden. Bij de activiteit ‘Het Genootschap’ maken we hier gretig gebruik van. Kortom, een geweldige toevoeging om de kwaliteit van de activiteiten te verbreden, te verdiepen en uit te breiden. De cliënten van Jo van Dijkhof hebben inmiddels kennis gemaakt met het bord, hun nieuwsgierigheid en interesse is gewekt! Onze dank gaat uit naar de Vrienden van de Akkers & Jo van Dijkhof, die dit mogelijk hebben gemaakt voor ons. Team dagbesteding Jo van Dijkhof

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Waterpolo D-pupillen Nuenen wint!

12 november jl. Bij de eerste keer opzwemmen weet Nuenen de bal te bemachtigen, waarna Maud een doelpoging doet; lat! Als we maar niet dezelfde kant op gaan zoals vorige week tegen PSV. DZT’62 is aan de bal, maar Vince houdt de aanval tegen. De bal ‘vliegt’ van Pieter naar Maud, Vince vangt de bal, door naar Dirk en, doelpunt! Zo, dat was een mooi samenspel, zo ziet de coach het graag.

Grote schare fans geniet van zanggroep Plezzang

Het was op en top genieten afgelopen zondag in Het Klooster. Een keer per jaar treedt Plezzang op voor de eigen achterban, familie en vrienden. Deze groep wordt steeds groter, dus vond het optreden dit keer niet plaats in de ontvangstruimte, maar in de grote zaal van het theater.

Gezellige Mantelzorgdag

JAARAFREKENING BRABANT WATER 2017

Selectie NKV moet genoegen nemen met 2 punten

Eindelijk was het tijd voor de eerste zaalwedstrijden afgelopen weekeinde, er is lang naar uitgekeken. De ambiance, de ondergrond, de snelheid en ook een klasse hoger, toch zoveel mooier dan het veld.

Groep 1 van Kindcentrum de Nieuw Linde ontbijt met de burgemeester

Op 8 november jl. was het jaarlijks Nationaal Ontbijt met de burgemeester. Er deden meer burgemeesters (265) en scholen (3000) mee dan ooit! Deze vijftiende editie had het thema ‘Gezond ontbijten is geen kunst!’ Hiermee wil men de aandacht vestigen op het feit dat een gezond ontbijt als start van de dag belangrijk blijft. Het Nationaal Schoolontbijt is ambassadeur van Gezonde School, een samenwerkingsverband dat scholen helpt om het hele jaar aandacht te besteden aan de gezondheid van hun leerlingen.

Copyright © Gazet Media