Grote schare fans geniet van zanggroep Plezzang

Het was op en top genieten afgelopen zondag in Het Klooster. Een keer per jaar treedt Plezzang op voor de eigen achterban, familie en vrienden. Deze groep wordt steeds groter, dus vond het optreden dit keer niet plaats in de ontvangstruimte, maar in de grote zaal van het theater.
                  
14-11-2017, 09:48
Verslag en foto’s: Fenny Verberne Onder begeleiding van de veelzijdige en zeer muzikale leider Willem van der Heijden, passeerden bekende levensliedjes de revue. Maar ook onbekende liederen, door Willem zelf gecomponeerd of bewerkt, over de liefde en de herfst van het leven, vielen zeer in de smaak bij het publiek. Voor de veelal grijze koppies, duidelijk herkenbare teksten. 10 jarige fan Een 10 jarige fan, die op deze zondag jarig was, werd door het koor en de hele zaal toegezongen. Dit zal hij zijn hele leven lang niet vergeten. Je kunt duidelijk zien dat deze groep zangers en zangeressen veel plezier hebben in hun ‘zang’ en bewonderenswaardig is dat zij dit alles doen zonder dirigent. Tijdens de pauze zong Willem van der Heijden het publiek op ludieke wijze toe, om weer terug te keren naar de zaal. Tot slot van de voorstelling zong het koor samen met het publiek uit volle borst: ‘Hee Gaode Mee’ van Gerard van Maasakkers. Het was een gezellige middag en de volgende keer goan we ook zeker weer mee naar Plezzang!

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Gezellige Mantelzorgdag

JAARAFREKENING BRABANT WATER 2017

Selectie NKV moet genoegen nemen met 2 punten

Eindelijk was het tijd voor de eerste zaalwedstrijden afgelopen weekeinde, er is lang naar uitgekeken. De ambiance, de ondergrond, de snelheid en ook een klasse hoger, toch zoveel mooier dan het veld.

Groep 1 van Kindcentrum de Nieuw Linde ontbijt met de burgemeester

Op 8 november jl. was het jaarlijks Nationaal Ontbijt met de burgemeester. Er deden meer burgemeesters (265) en scholen (3000) mee dan ooit! Deze vijftiende editie had het thema ‘Gezond ontbijten is geen kunst!’ Hiermee wil men de aandacht vestigen op het feit dat een gezond ontbijt als start van de dag belangrijk blijft. Het Nationaal Schoolontbijt is ambassadeur van Gezonde School, een samenwerkingsverband dat scholen helpt om het hele jaar aandacht te besteden aan de gezondheid van hun leerlingen.

Het dak ging eraf tijdens feestavond 'Hee Doede Mee’

Twee weken ervoor vond er een chique gala plaats, afgelopen zaterdagavond het vette feest dat ‘Hee Doede Mee’ heet. Op de opzwepende klanken van partyband ‘Proost’ en dj Ricy Corony ging de tent achter Hotel Restaurant de Collse Hoeve uit zijn dak. Natuurlijk afgewisseld met spannende momenten wanneer de uitslag van de dorpsquiz zichtbaar werd gemaakt.

Meezingen tijdens optreden voor de Zonnebloem

Afgelopen vrijdag werd er voor de gasten van de Zonnebloem een gezellige avond georganiseerd in Gasterij Jo van Dijkhof. De activiteitencommissie had gekozen voor een optreden van Trio ´Jan en de Soossisters´.

Copyright © Gazet Media