Gezellige Mantelzorgdag

                  
13-11-2017, 21:12
Afgelopen vrijdag 10 november vond er in Het Klooster een Mantelzorgdag plaats in het kader van 'Dag van de Mantelzorg 2017'. De mantelzorgers werden op de rode loper ontvangen door 2 lakeien. Foto’s: Marleen Houben/De Nuenense Krant Om 11.15 uur werd de dag officieel geopend door wethouder Janssen. Hij reikte het eerste compliment uit. Desiree Hornikx had een aantal aangrijpende verhalen voor de mantelzorgers. Je laten lachen, je ontroeren, je laten wegdromen en die je zorgmantel even laten verdwijnen. Ze nam de mantelzorgers helemaal met haar mee. Tijdens een heerlijke lunch werden verhalen met elkaar gedeeld, mantelzorgers vonden herkenning bij elkaar. De dag werd afgesloten door vrolijke muziek van familie van den Broek uit Geldrop, waarbij er zelfs een dansje werd gewaagd. Het was een bijzondere dag, een echt dagje eruit, met veel ontspanning.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


JAARAFREKENING BRABANT WATER 2017

Selectie NKV moet genoegen nemen met 2 punten

Eindelijk was het tijd voor de eerste zaalwedstrijden afgelopen weekeinde, er is lang naar uitgekeken. De ambiance, de ondergrond, de snelheid en ook een klasse hoger, toch zoveel mooier dan het veld.

Groep 1 van Kindcentrum de Nieuw Linde ontbijt met de burgemeester

Op 8 november jl. was het jaarlijks Nationaal Ontbijt met de burgemeester. Er deden meer burgemeesters (265) en scholen (3000) mee dan ooit! Deze vijftiende editie had het thema ‘Gezond ontbijten is geen kunst!’ Hiermee wil men de aandacht vestigen op het feit dat een gezond ontbijt als start van de dag belangrijk blijft. Het Nationaal Schoolontbijt is ambassadeur van Gezonde School, een samenwerkingsverband dat scholen helpt om het hele jaar aandacht te besteden aan de gezondheid van hun leerlingen.

Het dak ging eraf tijdens feestavond 'Hee Doede Mee’

Twee weken ervoor vond er een chique gala plaats, afgelopen zaterdagavond het vette feest dat ‘Hee Doede Mee’ heet. Op de opzwepende klanken van partyband ‘Proost’ en dj Ricy Corony ging de tent achter Hotel Restaurant de Collse Hoeve uit zijn dak. Natuurlijk afgewisseld met spannende momenten wanneer de uitslag van de dorpsquiz zichtbaar werd gemaakt.

Meezingen tijdens optreden voor de Zonnebloem

Afgelopen vrijdag werd er voor de gasten van de Zonnebloem een gezellige avond georganiseerd in Gasterij Jo van Dijkhof. De activiteitencommissie had gekozen voor een optreden van Trio ´Jan en de Soossisters´.

Generaties samen vol plezier op de tennisbaan

Opa’s met kleinzonen, moeders met dochters/zonen, vaders met dochters/zonen, oma’s met kleinzonen; afgelopen zondag vond je allerlei combinaties van tenniskoppels op de banen bij tennisvereniging De Lissevoort. De jeugdcommissie hield er namelijk zijn jaarlijkse ouder-kindtoernooi.

Copyright © Gazet Media