JAARAFREKENING BRABANT WATER 2017

                  
13-11-2017, 20:58
Afvalstoffenheffing Per januari 2017 betaalt u de afvalstoffenheffing rechtstreeks aan de gemeente Nuenen. Daarvoor betaalde u afvalstoffenheffing aan Brabant Water. Omdat de jaarafrekening van Brabant Water van november tot november loopt, staat op de jaarafrekening die u komende week ontvangt, het vastrecht en de ledigingen van november en december 2016 vermeld. Inlichtingen Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 08.30 tot 17.00 uur via telefoonnummer (040) 2631 631. Op vrijdag zijn wij van 08.30 tot 12.30 uur via hetzelfde telefoonnummer bereikbaar.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Selectie NKV moet genoegen nemen met 2 punten

Eindelijk was het tijd voor de eerste zaalwedstrijden afgelopen weekeinde, er is lang naar uitgekeken. De ambiance, de ondergrond, de snelheid en ook een klasse hoger, toch zoveel mooier dan het veld.

Groep 1 van Kindcentrum de Nieuw Linde ontbijt met de burgemeester

Op 8 november jl. was het jaarlijks Nationaal Ontbijt met de burgemeester. Er deden meer burgemeesters (265) en scholen (3000) mee dan ooit! Deze vijftiende editie had het thema ‘Gezond ontbijten is geen kunst!’ Hiermee wil men de aandacht vestigen op het feit dat een gezond ontbijt als start van de dag belangrijk blijft. Het Nationaal Schoolontbijt is ambassadeur van Gezonde School, een samenwerkingsverband dat scholen helpt om het hele jaar aandacht te besteden aan de gezondheid van hun leerlingen.

Het dak ging eraf tijdens feestavond 'Hee Doede Mee’

Twee weken ervoor vond er een chique gala plaats, afgelopen zaterdagavond het vette feest dat ‘Hee Doede Mee’ heet. Op de opzwepende klanken van partyband ‘Proost’ en dj Ricy Corony ging de tent achter Hotel Restaurant de Collse Hoeve uit zijn dak. Natuurlijk afgewisseld met spannende momenten wanneer de uitslag van de dorpsquiz zichtbaar werd gemaakt.

Meezingen tijdens optreden voor de Zonnebloem

Afgelopen vrijdag werd er voor de gasten van de Zonnebloem een gezellige avond georganiseerd in Gasterij Jo van Dijkhof. De activiteitencommissie had gekozen voor een optreden van Trio ´Jan en de Soossisters´.

Generaties samen vol plezier op de tennisbaan

Opa’s met kleinzonen, moeders met dochters/zonen, vaders met dochters/zonen, oma’s met kleinzonen; afgelopen zondag vond je allerlei combinaties van tenniskoppels op de banen bij tennisvereniging De Lissevoort. De jeugdcommissie hield er namelijk zijn jaarlijkse ouder-kindtoernooi.

Prinses Faya nieuwe kartrekker cv Raod van Zatterdag te Nuenen

Copyright © Gazet Media