Selectie NKV moet genoegen nemen met 2 punten

Eindelijk was het tijd voor de eerste zaalwedstrijden afgelopen weekeinde, er is lang naar uitgekeken. De ambiance, de ondergrond, de snelheid en ook een klasse hoger, toch zoveel mooier dan het veld.
                  
13-11-2017, 17:01
Voor de selectie van NKV stond er meteen een derby op het programma, PSV/lifovragen.nl. De voorwedstrijden van NKV 2 & 3 tegen de roodwitten leidden beiden tot winst voor de Nuenenaren, het beloofde een gedreven tegenstander en een felle strijd te worden. Passie en werklust De openingsfase was zenuwachtig, met meer dan gezonde spanning werd er gezocht de naar juiste openingen. Lengteverschil in voordeel van de Eindhovenaren gaf hen meer opties. NKV speelde met passie en werklust, waar geduld en overzicht helaas regelmatig ontbraken. Dat past bij een lang verwachte rentree in de derde klasse. Het leverde echter wel op dat er achter de feiten aan werd gelopen. PSV/lifovragen.nl wist de kansen rondom de korf makkelijker af te ronden en leidde met rust. Onnauwkeurigheid Verdedigend was het zoeken binnen de afspraken naar hoeveel risico durft men te lopen in welke ruimte en tijd, welke initiatieven worden genomen, voor en door elkaar? De aanvalsacties werden snel en juist daardoor onzorgvuldig gekozen. Uitstellen naar betere kansen was het credo, echter de achterstand en het tempo leek spelers te dwingen naar overhaaste beslissingen en onnauwkeurigheid. Een 17-23 nederlaag was het gevolg. Niet het gewenste resultaat. Het verloop van de wedstrijd legt een aantal aandachtspunten bloot. Daar gaan we aan werken, met elkaar, door elkaar en voor elkaar. Komende zondag staan de eerste uitwedstrijden op het programma, DSC 5 - NKV 2 in Eindhoven en Keep Fit 1 - NKV 1 in Roosendaal. Nieuwe ronde, nieuwe kansen.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Groep 1 van Kindcentrum de Nieuw Linde ontbijt met de burgemeester

Op 8 november jl. was het jaarlijks Nationaal Ontbijt met de burgemeester. Er deden meer burgemeesters (265) en scholen (3000) mee dan ooit! Deze vijftiende editie had het thema ‘Gezond ontbijten is geen kunst!’ Hiermee wil men de aandacht vestigen op het feit dat een gezond ontbijt als start van de dag belangrijk blijft. Het Nationaal Schoolontbijt is ambassadeur van Gezonde School, een samenwerkingsverband dat scholen helpt om het hele jaar aandacht te besteden aan de gezondheid van hun leerlingen.

Het dak ging eraf tijdens feestavond 'Hee Doede Mee’

Twee weken ervoor vond er een chique gala plaats, afgelopen zaterdagavond het vette feest dat ‘Hee Doede Mee’ heet. Op de opzwepende klanken van partyband ‘Proost’ en dj Ricy Corony ging de tent achter Hotel Restaurant de Collse Hoeve uit zijn dak. Natuurlijk afgewisseld met spannende momenten wanneer de uitslag van de dorpsquiz zichtbaar werd gemaakt.

Meezingen tijdens optreden voor de Zonnebloem

Afgelopen vrijdag werd er voor de gasten van de Zonnebloem een gezellige avond georganiseerd in Gasterij Jo van Dijkhof. De activiteitencommissie had gekozen voor een optreden van Trio ´Jan en de Soossisters´.

Generaties samen vol plezier op de tennisbaan

Opa’s met kleinzonen, moeders met dochters/zonen, vaders met dochters/zonen, oma’s met kleinzonen; afgelopen zondag vond je allerlei combinaties van tenniskoppels op de banen bij tennisvereniging De Lissevoort. De jeugdcommissie hield er namelijk zijn jaarlijkse ouder-kindtoernooi.

Prinses Faya nieuwe kartrekker cv Raod van Zatterdag te Nuenen

Drie teams kampioen najaarscompetitie bij TV de Lissevoort

Copyright © Gazet Media