Groep 1 van Kindcentrum de Nieuw Linde ontbijt met de burgemeester

Op 8 november jl. was het jaarlijks Nationaal Ontbijt met de burgemeester. Er deden meer burgemeesters (265) en scholen (3000) mee dan ooit! Deze vijftiende editie had het thema ‘Gezond ontbijten is geen kunst!’ Hiermee wil men de aandacht vestigen op het feit dat een gezond ontbijt als start van de dag belangrijk blijft. Het Nationaal Schoolontbijt is ambassadeur van Gezonde School, een samenwerkingsverband dat scholen helpt om het hele jaar aandacht te besteden aan de gezondheid van hun leerlingen.
                  
13-11-2017, 16:40
Dit jaar zijn het de kinderen uit groep 1 van Kindcentrum de Nieuwe Linde die naar het gemeentehuis mogen komen om met de burgemeester te ontbijten. Voor die kleintjes best wel spannend. Met hun juffen en begeleiders staan ze om 08.40 uur voor de deur. Lees donderdag het hele verslag van Gemma Eerdmans, met foto's gemaakt door Marleen Houben in De Nuenense Krant.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Het dak ging eraf tijdens feestavond 'Hee Doede Mee’

Twee weken ervoor vond er een chique gala plaats, afgelopen zaterdagavond het vette feest dat ‘Hee Doede Mee’ heet. Op de opzwepende klanken van partyband ‘Proost’ en dj Ricy Corony ging de tent achter Hotel Restaurant de Collse Hoeve uit zijn dak. Natuurlijk afgewisseld met spannende momenten wanneer de uitslag van de dorpsquiz zichtbaar werd gemaakt.

Meezingen tijdens optreden voor de Zonnebloem

Afgelopen vrijdag werd er voor de gasten van de Zonnebloem een gezellige avond georganiseerd in Gasterij Jo van Dijkhof. De activiteitencommissie had gekozen voor een optreden van Trio ´Jan en de Soossisters´.

Generaties samen vol plezier op de tennisbaan

Opa’s met kleinzonen, moeders met dochters/zonen, vaders met dochters/zonen, oma’s met kleinzonen; afgelopen zondag vond je allerlei combinaties van tenniskoppels op de banen bij tennisvereniging De Lissevoort. De jeugdcommissie hield er namelijk zijn jaarlijkse ouder-kindtoernooi.

Prinses Faya nieuwe kartrekker cv Raod van Zatterdag te Nuenen

Drie teams kampioen najaarscompetitie bij TV de Lissevoort

Nieuwe prins bij CV De Wetters Prins Preparé en zijn adjudanten Importé en Overkâppé

Afgelopen zaterdag 11 november was het weer zover bij CV De Wetters: de nieuwe prins voor het carnavalsjaar 2018 werd bekend gemaakt.

Copyright © Gazet Media