Het dak ging eraf tijdens feestavond 'Hee Doede Mee’

Twee weken ervoor vond er een chique gala plaats, afgelopen zaterdagavond het vette feest dat ‘Hee Doede Mee’ heet. Op de opzwepende klanken van partyband ‘Proost’ en dj Ricy Corony ging de tent achter Hotel Restaurant de Collse Hoeve uit zijn dak. Natuurlijk afgewisseld met spannende momenten wanneer de uitslag van de dorpsquiz zichtbaar werd gemaakt.
                  
13-11-2017, 10:55
Omdat er maar liefst 121 teams meededen, werd dat bekendmaken in drie momenten gedaan. Aan het einde van zo’n blok klonk steeds gejuich van groepen die nog niet genoemd waren en een berustend schouderophalen van groepen die hun plek in de ranglijst al wel wisten. Winnaars Met zoveel teams is het behalen van de top 10 natuurlijk al een enorm knappe prestatie. Inge Jacobs-Koelink van de organisatie vertelt: ‘De quiz was dit jaar door veel teams goed gemaakt en het verschil in punten veel minder groot.’ De eer van de tiende plek was dit jaar voor ‘Witte Mok’. Ultiem eervol is echter natuurlijk de top 3. Als eerste beklom het team van ‘Lust for Life’ het erepodium met een prachtige derde plek. En ja, dan blijven er nog twee namen over. Spannend. De eervolle tweede plek ging naar het team van ‘De Bourgondiërs’. En de eeuwige roem van ‘winnaar ‘Hee Doede Mee’ 2018’ is voor het team ‘Aspro & Co’. De drie winnaars doneren het door de sponsoren beschikbaar gestelde prijzengeld aan drie echte Nuenense doelen: Stichting Meedoen, Speeltuin de Kievit en Revak Nuenen. Lees donderdag het volledige verslag van Marlène van Kuyk, met foto's gemaakt door Jorijn van Hoof in De Nuenense Krant.

Foto: 1: Team ‘Aspro & Co’. Foto 2: Team ‘Lust for Life’. Foto 3: Team ‘De Bourgondiërs’.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Meezingen tijdens optreden voor de Zonnebloem

Afgelopen vrijdag werd er voor de gasten van de Zonnebloem een gezellige avond georganiseerd in Gasterij Jo van Dijkhof. De activiteitencommissie had gekozen voor een optreden van Trio ´Jan en de Soossisters´.

Generaties samen vol plezier op de tennisbaan

Opa’s met kleinzonen, moeders met dochters/zonen, vaders met dochters/zonen, oma’s met kleinzonen; afgelopen zondag vond je allerlei combinaties van tenniskoppels op de banen bij tennisvereniging De Lissevoort. De jeugdcommissie hield er namelijk zijn jaarlijkse ouder-kindtoernooi.

Prinses Faya nieuwe kartrekker cv Raod van Zatterdag te Nuenen

Drie teams kampioen najaarscompetitie bij TV de Lissevoort

Nieuwe prins bij CV De Wetters Prins Preparé en zijn adjudanten Importé en Overkâppé

Afgelopen zaterdag 11 november was het weer zover bij CV De Wetters: de nieuwe prins voor het carnavalsjaar 2018 werd bekend gemaakt.

Eerste crea ochtend dit jaar op Sint Jozefschool

Vrijdagochtend 10 november jl. stond geheel in het teken van het creatief bezig zijn op de Sint Jozefschool in Nederwetten. Het was weer crea ochtend, de eerste van dit schooljaar.

Copyright © Gazet Media