Meezingen tijdens optreden voor de Zonnebloem

Afgelopen vrijdag werd er voor de gasten van de Zonnebloem een gezellige avond georganiseerd in Gasterij Jo van Dijkhof. De activiteitencommissie had gekozen voor een optreden van Trio ´Jan en de Soossisters´.
                  
13-11-2017, 09:48
De tafels en stoelen stonden in theateropstelling, zodat iedereen goed zicht had. Nadat alle gasten een plaatsje hadden gevonden en voorzien waren van koffie en thee, stelde het Trio zich persoonlijk aan iedereen voor. Zij begonnen de avond met een medley van bekende Amerikaanse melodieën. Dit was voor de gasten zo herkenbaar, dat er al meteen werd meegezongen. Daarna wisselde het Trio hun zang af met luister- en vooral met meezingnummers, zowel in het Nederlands, maar ook in verschillende andere talen. Het was een bijzondere en gezellige sfeer. Er werd volop meegedeind en de handjes gingen vaak de lucht in. We waren ver over de sluitingstijd heen, maar daar had niemand problemen mee. Na het zingen van het afscheidsnummer ´Auf Wiedersehen´, volgde een daverend applaus. Vele gasten bedankten het Trio nog persoonlijk voor deze fijne avond en iedereen ging zeer tevreden naar huis.

Foto: Foto’s: Petra van Laarhoven/De Nuenense Krant

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Generaties samen vol plezier op de tennisbaan

Opa’s met kleinzonen, moeders met dochters/zonen, vaders met dochters/zonen, oma’s met kleinzonen; afgelopen zondag vond je allerlei combinaties van tenniskoppels op de banen bij tennisvereniging De Lissevoort. De jeugdcommissie hield er namelijk zijn jaarlijkse ouder-kindtoernooi.

Prinses Faya nieuwe kartrekker cv Raod van Zatterdag te Nuenen

Drie teams kampioen najaarscompetitie bij TV de Lissevoort

Nieuwe prins bij CV De Wetters Prins Preparé en zijn adjudanten Importé en Overkâppé

Afgelopen zaterdag 11 november was het weer zover bij CV De Wetters: de nieuwe prins voor het carnavalsjaar 2018 werd bekend gemaakt.

Eerste crea ochtend dit jaar op Sint Jozefschool

Vrijdagochtend 10 november jl. stond geheel in het teken van het creatief bezig zijn op de Sint Jozefschool in Nederwetten. Het was weer crea ochtend, de eerste van dit schooljaar.

In gesprek met de nieuwe fractieleider van D66

Bij ons zit Bertje van Stiphout. Zij gaat de komende jaren de fractie van D66 leiden en ze heeft er enorm veel zin in. Politiek zit als het ware in haar bloed.

Copyright © Gazet Media